Що входить в комплект PlayStation 5?*

Що входить в комплект PlayStation 5?*
11 червня 2020 японська компанія Sony представила громадськості високопродуктивну ігрову консоль PlayStation 5. Сучасна розважальна система користується великою популярністю у покупців завдяки високоякісній графіці, широким технічним можливостям, поліпшеному швидкодії, підтримки другого дисплея. Далі детально розберемося з комплектацією ігрової приставки.

Зручна коробка з продуманим дизайном

Суперсучасна ігрова консоль поставляється великий високоякісної коробці, яка виконана в синьо-білих тонах. Для максимально комфортного перенесення вона комплектується спеціальною ручкою з міцного пластику. На коробці покупцям видно, що пристрій одержав 825 ГБ дискового простору.

Усередині коробки розважальну систему надійно зафіксували формами і накрили картонним блоком, який добре захистить її від отримання можливих пошкоджень при транспортуванні. На лицьовій частині вказані технічні параметри ігрової консолі.

Особливості комплектації японської ігрової консолі Play Station 5

При розтині коробки новий власник виявить безпосередньо ігрову приставку PlayStation 5. У комплект сучасної розважальної системи входять наступні елементи:

1.Бездротовий геймпад DualSense. Стильний контролер з вбудованим мікрофоном і динамічними адаптивними тригерами дозволяє користувачам відчути реалістичну тактильну віддачу. Для запису крутих ігрових моментів і ведення стрімів геймпад отримав кнопку створення. Контролер оснащений гіроскопом і акселерометром, що гарантують інтуїтивно зрозуміле управління рухами під час гейминга.

2. Провід HDMI 2.1. Спеціалізований кабель застосовується для поліпшеної якості і плавності переданого зображення. Провід виконаний по новітньому стандарту і дозволяє без проблем під'єднати ігрову консоль до телевізора. Форма і габарити нового порту залишаться такими ж, як і у знайомого користувачам порту HDMI, що використовується для PlayStation 4.

3. Провід живлення. Для підключення ігрової консолі до електромережі застосовується стандартний кабель на 2 контакту.
Провід USB Type-C. За допомогою триметрового кабелю можна заряджати бездротової геймпад DualSense.

4. Підставка для установки приставки. За допомогою спеціального пластикового підстави з прогумованими ніжками власники можуть встановлювати консоль в горизонтальному або вертикальному положенні.

5. Короткий довідник. За допомогою довідника можна з легкістю підготувати до функціонування розважальну систему PlayStation 5. Завдяки підказкам користувачі швидко підключать пристрій до геймпад DualSense, інтернету, створять обліковий запис, а також налаштують режим батьківського контролю і всі необхідні параметри для гейминга.

6. Посібник з безпеки. У керівництві міститься інформація для користувачів ігрової консолі про радіовипромінювання, 3D зображенні, системному програмному забезпеченні, а також симптоми, при яких потрібно негайно припинити ігровий процес. Користувачі прочитають дані про необхідні заходи обережності, авторські права, товарні знаки. Також в керівництві вказані основні технічні характеристики приставки і бездротового геймпада, типи дисків, які можна, коди регіонів, контактна інформація про службу підтримки.

Також в комплект приставки входить ігровий додаток Astro's Playroom (встановлена ​​на самому пристрої). В сучасну гру можна грати безкоштовно всім користувачам японської консолі. Пригодницьке додаток підходить як для досвідчених гравців, так і для сімейних розваг. Нова гра-платформер дозволяє власникам відчути всі переваги приставки.

У японській моделі п'ятого покоління за вихідний і вхідний аудіосигнал відповідають колонка і мікрофон, які вбудовані в бездротової геймпад DualSense. У стандартному наборі ігрової консолі відсутня гарнітура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: layStation 5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.