Випускникам Ківерцівського медколеджу вручили дипломи. ФОТО

Випускникам Ківерцівського медколеджу вручили дипломи. ФОТО
У Ківерцівському медичному коледжі відбулися урочисті збори з нагоди вручення дипломів студентам-випускникам спеціальностей лікувальна та сестринська справа.

Випускників та викладацький склад привітали заступник голови облдержадміністрації Людмила Тимощук, голова обласної ради Григорій Недопад та голова Ківерцівської громади Олександр Ковальчук, - інформують у Волинській ОДА.

У цей день, 29 червня 2021 року, дипломи отримали 113 випускників. Урочиста церемонія вручення документів про освіту відбулася у Будинку культури ім. М.П. Ковальова у Ківерцях.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: З усмішками та піснями: у центрі Луцька випускники урочисто отримали медалі. ФОТОРЕПОРТАЖ

З вітальним словом до випускників звернулася заступник голови облдержадміністрації Людмила Тимощук.

«Сьогодні ви отримуєте дипломи і ступаєте на нову стежину, незвідану, незбагненну. Від вашої відповідальності і професійної компетентності залежать людські життя, – зазначила заступниця очільника області. – Під час навчання ви показали хороші результати, але перед вами постануть ще серйозніші екзамени та виклики. Тому у медицині потрібно навчатися постійно, позаяк змінюються підходи, ставляться нові вимоги. Тому бажаю вам з гідністю долати усі виклики».

Слід зазначити, що у Ківерцівському медколеджі навчаються за трьома спеціальностями: «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Акушерська справа» та «Стоматологія».

За словами директорки навчального закладу Тетяни Комшук, Ківерцівський медичний коледж займає високі місця у рейтингу медзакладів, які готують фахівців за схожими спеціальностями.
«Медсестри на 7-му місці в Україні серед 113 медичних закладів, а лікувальна справа на 9 місці із 113 навчальних закладів в Україні. Я пишаюся вами. Так тримати», - привітала випускників Тетяна Комшук.

До слова, цей випуск – 40-й у коледжі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.