«Металіст» повернули в Лігу Чемпіонів, – заява клубу. ОНОВЛЕНО

«Металіст» повернули в Лігу Чемпіонів, – заява клубу. ОНОВЛЕНО
Швейцарський суд повернув харківський "Металіст" в Лігу Чемпіонів, - кажуть в клубі.

Верховний суд Швейцарії призупинив рішення апеляційної інстанції УЄФА про дискваліфікацію "Металіста" з Ліги чемпіонів, - пише Football.ua з посиланням на заяву клубу.

Нагадаємо, 14 серпня УЄФА вирішила дискваліфікувати харків'ян з Ліги Чемпіонів 2013/2014.

"Це рішення Верховного суду Швейцарії означає, що рішення, винесене CAS 2 серпня, втрачає свою силу до розгляду Верховним судом Швейцарії апеляції "Металіста" по суті. Таким чином в УЄФА немає формальних підстав для того, щоб не допускати ФК "Металіст" до матчів плей-офф. У даній ситуації УЄФА має скасувати своє рішення або, принаймні, призупинити. І вже ми звертаємося до УЄФА та CAS з відповідним проханням і інформуємо їх про рішення Верховного суду Швейцарії і сподіваємося на якнайшвидше вирішення", - сказав юрист "Металіста" Маркіян Ключковський.

"Ми будемо просити Верховний суд Швейцарії скасувати рішення CAS взагалі. Паралельно ми будемо вести процес з CAS щодо скасування рішення УЄФА", - додав він.

"Ми діємо, виходячи з того, що докази, використовувані для встановлення вини "Металіста" в участі у договірному матчі, не є переконливими і за законодавством Швейцарії - незаконними. Настільки швидке рішення Верховного суду Швейцарії про призупинення рішення CAS свідчить про те, що суд бачить потенційно серйозні питання і недоліки в доказах, які були використані у вирішенні CAS. Металіст серйозно розраховує на те, що рішення CAS буде скасовано. Поки ж хочу зауважити, що будь-які дії, що суперечитимуть рішенню Верховного суду Швейцарії - найвищого судового органу Швейцарії - можуть розглядатися як неповагу до суду ", - зауважив Ключковський.

Оновлено о 14:00

Віце-президент харківського "Металіста" Костянтин Пивоваров повідомив про те, що Арбітражний суд Лозанни відмовив клубу у проханні про призупинення дискваліфікації з єврокубків.

"На жаль, КАС відмовив нам у проханні про призупинення рішення АК УЄФА. Безпрецедентне рішення ...... Юристи зараз вивчають наші подальші можливості", - написав Пивоваров на сайті вболівальників Металіста.

"Судячи з усього рішення КАС було написано ще вчора, тому що в ньому немає ні найменшої згадки про рішення ВСШ, яке ми їм з самого ранку переслали. Юристи вивчають можливість перегляду цього рішення у зв'язку з рішенням ВСШ. Будемо боротися до кінця ... Упевнений, що ВСШ" оцінить "ставлення КАС до їхніх рішень в майбутньому в ході розгляду нашої справи", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бажаю успіху!!!
Відповісти
Ха-ха-ха! Не довго музика грала, всього 1,5 години!:) Не кажіть гоп....
CAS РЕШИЛ НЕ ПРИОСТАНАВЛИВАТЬ РЕШЕНИЕ УЕФА
http://www.footboom.com/ukrainian/news/16-08-2013-CAS-reshil-ne-priostanavlivat-resheniye-UYeFA.html
Які-ж тупі ці юристи і керівництво Металіста!:)
Відповісти
Останні новини
«Металіст» повернули в Лігу Чемпіонів, – заява клубу. ОНОВЛЕНО
16 серпень, 2013, 12:10