Вибори в Луцьку: регіонал й далі дезінформує виборців. ВІДЕО

Вибори в Луцьку: регіонал й далі дезінформує виборців. ВІДЕО
Штаб регіонала, кандидата в депутати Луцької міської ради Аркадія Яворського продовжує клеїти листівки з інформацією, що за сприяння політика в окрузі №10 ремонтують прибудинкові території.

Яворський заявляв перед виборцями, що, мовляв, дороги зроблені за кошти його друзів, - пише ВолиньМедіа.

Фото на фоні виконання робіт були розміщені у його агітаційній продукції й поширюються серед лучан. Натомість його опоненти з партії «Батьківщина» заявляли зовсім інше: кошти виділені з обласного бюджету.

Заплутували мешканців Привокзального мікрорайону й оголошення, розклеєні по житлових будинках. На одному було чітко вказано, що дороги робляться за сприяння кандидата Яворського.

На іншому, як уточнення, від імені Луцької міської ради повідомлялося, що ці дороги не ремонтуються з міського бюджету.

Так чому і звідки почали здійснювати ремонт прибудинкових доріг у дворах жителів Привокзального мікрорайону?



Кілька днів назад в інтернеті був опублікований документ від 5 серпня цього року, у якому перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук звернувся до голови облдержадміністрації з проханням провести ремонт прибудинкових територій за рахунок коштів обласного бюджету. Як результат 13 серпня на оперативній нараді Луцького міського голови стало відомо дороги роблять за бюджетні кошти, як і просив Кравчук.

Аркадій Яворський коментувати ситуацію, що склалася відмовився.

«Не можу нічого прокоментувати. Той бруд, який виливається. Я не хочу входити в ці брудні розмови. Вибачте мене. До побачення», - заявив кандидат.

Аби прояснити ситуацію, журналісти відшукали розпорядчі документи. Як виявилося, дороги дійсно ремонтуються згідно розпорядження голови облдержадміністрації Бориса Клімчука (розпорядження № 286, № 294 та № 295 – авт.) за рахунок обласного бюджету та залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

Капітальний ремонт прибудинкової території на проспекті Грушевського, 1
267,8

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Гулака-Артемовського, 23
85,87864

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Коновальця, 8 – 10
57,22

Поточний ремонт прибудинкової території на проспекті Грушевського, 5
69,61

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Коновальця, 12
70,55901

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Гулака-Артемовського, 7
20,26955

Виникає такий собі збіг обставин: напередодні виборів заступник Луцького міського голови звертається щодо ремонту конкретних прибудинкових доріг до голови ОДА, і тим часом один з кандидатів вводить в оману виборців Привокзального району,кажучи нібито це – його заслуга. Подібні нечесні способи агітації за свою кандидатуру вже не вперше застосовуються на виборах в обласному центрі. Тому кандидатам варто задуматися над тим, чи поважають вони свого виборця, граючи у нечесну передвиборчу гру із застосуванням адмінресурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яке нам діло хто ремонтує, головне ремонтує.Пройде не пройде а дорогу не забере. Хай буде бідльше виборів.....
Відповісти
Який кандидат,а ще "кращий" буде депутат! Зняти з реєстрації брехуна і в три шиї гнати з Луцька цього КГБіста.Виборці 10-го округу,читайте,аналізуйте і голосуйте.Не генерел,не олігарх і не комуніст не будуть перейматись вашими проблемами.Це не їхній профіль.Ця трійця кандидатів-піарщиків здатна тільки маніпулювати свідомістю людей і брехнею заробляти собі дивіденди.Вибір зробити і проголосувати за достойного ще не пізно.Думайте і голосуйте.
Відповісти
Останні новини
Вибори в Луцьку: регіонал й далі дезінформує виборців. ВІДЕО
16 серпень, 2013, 14:00