Спостерігач після того, як його зловили зі списками, зізнався, що передавав їх «у штаб»

Спостерігач після того, як його зловили зі списками, зізнався, що передавав їх «у штаб»
Спостерігач від кандидата Яворського (Партія регіонів), якого впіймали на тому, що він на дільниці №24 отримував від голови ДВК інформацію про виборців, зізнався, що передавав ці списки "у штаб".

Про це повідомив Михайло Шелеп, довірена особа кандидата Василя Токарського.

Нагадаємо, 18 серпня о 13:05 спостерігачі на дільниці №24 зауважили, що голова виборчої комісії Віктор Артюхов (представник кандидата Аркадія Яворського, висунутого Партією регіонів), передавав папірці спостерігачу від цієї ж політичної сили.

На папірцях були списки виборців.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВИБОРИ ДО ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ В ОКРУЗІ №10

Після інциденту представникові Токарського вдалося поспілкуватися з цим спостерігачем.

"Я до нього підійшов, не представлявся, довірливо кажу: що, попалили? каже - да. Питаю: а ти як передава інфомарцію - по смс чи дзвонив? Каже - дзвонив. Додав - дзвонив у штаб Ігорю".

Шелеп розповідає, що спостерігач, "якого попалили", поділився з ним номером телефону цього Ігоря. Коли Шелеп подзвонив по цьому номеру, і так само довірливо перепитав, чи вони в курсі, що "їхніх попалили", той зауважив, що так, в курсі, і що "все рішається".

Михайло Шелеп додав, що має аудіозапис цих розмов.

Також Михайло Шелеп повідомив, що в члена ДВК на дільниці №26, що на вулиці Привокзальній, 13, у приміщенні бібліотеки №4, вилучили списки виборців невідомого походження, де стояли галочки навпроти виборців, які проголосували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗУ "Про захист персональних даних"
Ст 3.
5. Обробка персональних даних здійснюється для конкретних і законних цілей, визначених за згодою суб'єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України, у порядку, встановленому законодавством.
6. Не допускається обробка даних про фізичну особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Ст 24
2. Суб'єкти відносин, пов'язаних із персональними даними, зобов'язані забезпечити захист цих даних від незаконної обробки, у тому числі від втрати, незаконного або випадкового знищення, а також від незаконного доступу до них
Відповісти
Доказательства сего инцидента есть, или снова всё - только со слов этого Шелепа?
Відповісти
Останні новини
Спостерігач після того, як його зловили зі списками, зізнався, що передавав їх «у штаб»
18 серпень, 2013, 18:09