Депутат Луцькради каже, що кандидат-регіонал на виборах порушує найбільше

Депутат Луцькради каже, що  кандидат-регіонал на виборах порушує найбільше
Найбільшим, системним порушником виборчого законодавства у день виборів є штаб кандидата від Партії регіонів Аркадія Яворського, - вважає депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Про це Григоренко заявив в офіційному коментарі перебігу виборів у Луцьку в 10 окрузі.

З його слів, порушення з боку представників кандидата від Партії регіонів були задокументовані на кожній з трьох виборчих дільниць.

«На дільниці № 24 нами був складений акт про порушення виборчого законодавства. голова комісії, який є представником Партії регіонів, дав завдання іншим членам комісії здати списки виборців, які вже проголосували. Це є порушенням. Ми вважаємо що така інформація давала можливість ймовірним порушникам дізнатися про виборців, які ще не проголосували, і вчиняти якісь незаконні дії. Збір таких списків не передбачений законом», - заявив Григоренко.

Нагадаємо, випадок зі спробою збору інформації про виборців і передачі її "у штаб" був відомий і від представнкиів інших кандидатів.

Окрім того, зі сів Григоренка, «на дільницю № 25 прийшла виборець і заявила, що їй дзвонили у день виборів і просили проголосувати за Аркадія Яворського». «Ми склали відповідний акт про порушення», - повідомив політик.

«Третій факт – на дільниці № 26. Там член комісії від Партії регіонів мала, окрім основних списків виборців, інші, альтернативні. У них вона робила якісь помітки – хто проголосував, хто ні. Це могло робитися для того, аби мати інформацію про тих, хто ще не проголосував – аналогічно з ситуацією на дільниці № 24», - припустив Григоренко. Він додав, що ці списки у жінки вилучили.

«Тобто на кожній дільниці зафіксовані порушення від Партії регіонів», - резюмував Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На то он и депутат от ООшников чтоб всякий бред нести.
Відповісти
григоренко, сосна і гусь -клоуни низькопробні-не пустять вас до коритця-Палиця наш кандідат!
Відповісти
Останні новини
Депутат Луцькради каже, що кандидат-регіонал на виборах порушує найбільше
18 серпень, 2013, 19:03