Як вибрати лампу для створення манікюру в домашніх умовах*

Як вибрати лампу для створення манікюру в домашніх умовах*
Доглянуті руки-це одне з головних умов створення красивого жіночого образу. Для виконання якісного манікюру необхідно придбати не тільки набір спеціальних інструментів, але і лампу для сушіння гелевих матеріалів і лаку. Сучасні виробники пропонують широкий вибір аксесуарів, що істотно ускладнює їх вибір.

Основні види і особливості застосування манікюрних ламп


Найбільш популярними по праву вважаються ультрафіолетові лампи для виконання манікюру в домашніх умовах. Вони мають багато переваг:

• простота використання;компактність;
• безпека;
• ефективність;
• демократична вартість.

УФ-прилади оснащуються люмінесцентними лампочками, які приблизно в 5 разів економічніше традиційних елементів розжарювання. Ультрафіолетове обладнання випускається з електронною та індукційною схемою запалювання. Перший варіант не має достатнього захисту, тому часто виходить з ладу при перепадах напруги в електромережі. Індукційні лампи оснащуються вбудованим електромагнітним дроселем. Їх вага становить близько 2 кг. Для сушіння манікюрного гелю і лакових матеріалів також використовуються LED-прилади, CCFL-обладнання та гібридна апаратура.

Переваги застосування CCFL + LED ламп


У гібридних манікюрних лампах поєднується два типи випромінюючих елементів. Вони ідеально підходять для роботи з будь-якими типами покриттів для нігтьових пластин. До основних переваг використання гібридного обладнання відноситься підвищена швидкість процесу сушіння, компактність, ергономічний дизайн. Апарат містить 6 світлодіодних лампочок, розташованих рівномірно по внутрішньому периметру корпусу, і одну спіраль CCFL, зафіксовану у верхній частині. Гібридна лампа забезпечує рівномірну і якісну сушку нігтів, так як спеціальні дзеркальні відбивачі направляють світлові промені в потрібну зону. Великий вибір ламп для манікюру представлений на сайті https://french-shop.com.ua/manikyur-pedikyur/electropribory-dlya-manikura-pedikura/lampy-uv-led/.

Термін служби манікюрного обладнання залежить від кількості його включень. Побутові гібридні прилади характеризуються відмінними показниками екологічності та безпеки для шкіри. Для коректної роботи приладу рекомендується проводити заміну спіралі через кожні 7-10 годин експлуатації. Просушування нігтьових пластин за допомогою гібридної лампи триває не більше 10-15 секунд. Обладнання характеризується низьким споживанням енергії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.