Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Ткачук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванна Ткачук
Іванна Ткачук, 20 років, лялькарка

Вона поціновувач раритетних речей, які зберігають у собі дух часу. Зроблені фактично вручну, з увагою до кожної деталі. Не даремно їй подобаються саме такі, справжні речі, оскільки вона сама справжня, щира та відкрита. Це ми зрозуміли, уже безпосередньо розмовляючи з нею.

«Як і всі, багато речей я купую на секонд-хенді. Цього літа мала можливість побувати за кордоном і, звичайно ж, придбала там кілька цікавих речей. Знижки та розпродажі мене дуже виручили.

Найбільше мені подобається старий одяг, з набитими майже вручну принтами. Ці речі унікальні, у них зберігається своєрідна атмосфера минулого. Ще подобаються довгі легкі сукні.

У мене немає улюблених брендів. Але, якщо переглянути весь мій одяг, найбільше там речей від H&M та Atmosphere. Вони комфортні та відповідають моєму смаку. Коли потрапляю у магазин цих брендів, мені доводиться вибирати лише з того, що вже подобається.

Не звикла одягати щось коротке, що б це не було: чи то шорти, чи сукня. Я себе в цьому не комфортно почуваю, хоча на інших людях ці речі мені подобаються. Мені підходять довгі сукні, або найкращий варіант ‒ це штани.

Насправді вже не дочекаюсь осені, бо я дуже люблю носити шарфи і одягати більше цікавих речей. Влітку особливо у цьому не розгуляєшся. Одягаєш одну лише сукню і, крім якогось взуття, більше до неї нічого не потрібно.

У нас з мамою однаковий розмір взуття, тому я можу ходити і в своєму, і в маминому. На двох у нас дуже великий вибір.

Найдорожча покупка ‒ зимові черевики за тисячу гривень. Шкодую, що їх купувала, розклеїлись за сезон.

Секрет оригінального стилю: «Одяг повинен бути простим та комфортним».

Оцінює дизайнер одягу Анна Дідух:

Дівчина стильна, ніжна і загадкова. Цікаво підібрані речі по текстурі (трикотаж і замша) та по кольоровій гамі. Героїня використала дуже стильне і модне взуття - жіночі брогі з перфорацією. І в підтримку до них підібрала тоненький замшевий пасок. Для більш завершеного образу слід використати ще акцент на шиї, а в сумці подовжити ремінець.

На фото: сукня ‒ Bershka, сумка ‒ Kira Plastinina, взуття ‒ H&M.



Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Сергія НЕСКАЖУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 89
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
воу! воу! воу! а де ж всі "акули"????
Відповісти
таке плаття вже було, тільки іншого кольору
Відповісти
Ага, і зачіска була тоді така ж. Може це її сестра, чи клон?
Відповісти
100% клон!)
Відповісти
«Як і всі, багато речей я купую на секонд-хенді НЕСКАЖУ ТИ ЗНУЩАЄШСЯ?????
Відповісти
І ще поржати :" Але, якщо переглянути весь мій одяг,найбільше там речей від H&M та Atmosphere"
Чому???
: тому що їх найбільше на гуманітарці!""
Відповісти
3333-п'ять з плюсом за комент!!!!
Відповісти
"Вона поціновувач раритетних речей, які зберігають у собі дух часу" - читати любитель бовтатись в секонді....
І хто їй дав право таке казати "Як і ВСІ, багато речей я купую на секонд-хенді".......!!!!!!!!!! Зовсім не як і всі,
я купую собі лише нові речі, як і тисячі інших громадян.....
Так що соррі, панянко, ідіть ви на гуманітарку і якщо маєте бажання можу задурно підігнати кілька своїх поношених речей, які зберігають в собі дух часу!!!!!!!!

P.S Окрім того, треба ще взяти до уваги, що дана героїня, як і попередні, являється знайомою нашого високого поціновувача всього "гуманітарного" - Сергія Нескажу
http://vk.com/ivaska93
Відповісти
Позвольте, я скажу Вам несколько слов. Мне кажеться, ваши взгляды немного ошибочны. В таком стиле, например, позволяет себе высказываться певец Филип Кирокоров. А он, как вам должно быть известно, далеко не образец корректности и культуры.

Я дам вам совет: попробуйте и вы стать героем рубрики. Оденьтесь так, как вам кажеться будет правильно - и продемонстрируйте это.

Извините, если чем-то обидел
Відповісти
Дякую вам за увагу до мого коментаря, як і до моєї персони.

Дозволю собі зауважити, що я не можу стати героєм рубрики. Адже мені здається, що героями цієї рубрики можуть стати тільки друзі її ведучого з соціальної мережі "ВКонтакте". Хоча я, звісно можу помилятися, тому прошу не сприймати моє зауваження як безапеляційне твердження.

Висловлюю щире сподівання, що автори рубрики та редакція врахують мої конструктивні зауваження, що піде на користь усім.

Дякую за увагу
Відповісти
Повністю підтримую 777 у його коментів від 12:18.
Відповісти
і я підтримую
Відповісти
а я не підтримую)))
Відповісти
Тако скромненько, серенько, мне не очень.
Відповісти
взагалі дівчина виглядає класно :) і те що з секондів норм. але те, що це знайома автора трохи бісить. це вже не перший випадок!
Відповісти
Це вже за моїми підрахунками десь 17-18 випадок.....
Відповісти
Нічого особливого. Як на мій погляд, лише сумка цікава. Все!
Відповісти
что касается нашей героини, мне все нравится, и обувь и платьишко (честно, все кроме сумки). Но на мой взгляд, все надо носить отдельно, но мое только мнение 1-го человека. И еще мне "по-барабану" кто чей друг, абсолютно "фиолетово", автору низкий поклон))) девчонка стильная и хорошенькая, аминь!
Відповісти
И это главное! )
Молоденькая и хорошенькая )
Відповісти
точно (;
Відповісти
І тобі АМІНЬ!!!!!!!!!!
Відповісти
Классная девушка.
где мои 17 лет? )
Відповісти
От її "Крамничка теплого настрою" - це справді круто!)
Відповісти
На першому фото така поза, ніби одна нога довша за іншу. А вбрання все "важке". Важке і примітивно зроблене взуття, важка сумка, важка сукня. Чи не важкого характеру дівка? Дуже здивував вислів "...як і всі...".? Як абсолютна меншість. Не треба відносити всіх до ганчірочних українців.
Відповісти
не подобається. + щось подібне вже було- довга сукня та зачіска.це не стиль, це попса. І то є моя думка.
Відповісти
А хто давав право цій дівчині стверджувати, що усі купують речі з секонду?! Ні я, ні мої рідні і друзі не купуємо одяг з німецьких і польських дуп - це нижче нашої гідності. Нехай друзі Нескажу у ньому показують "стиль"
Відповісти
чесно кажучи вже так надоїли оці секондівські "стІлягІ". понакупляють засовані шмати-понатягають їх на себе і ходять щасливі,бо "ні в кого такого немає"...
Відповісти
А мені подобається! Цікавий образ, а не "напялю на себе багато цацок і буду типу крута".
Я теж одягаюсь виключно на секонді. До речі, більшість справді стильних одягаються саме там. Не раз бачила шикарних дівчат і хлопців саме там!
Для мене нижче гідності ходити в базарних речах, адже віддати 100 грн за простеньку футболочку в якій ще половина Луцька ходить - це огидно!!! і дармо викинуті гроші, на секонді буде 5 різних, класних кофтинок. фірмових ще й. І на закінчення, вам не всерівно чиї це знайомі на фото??!! Хочеш побувати в цій рубриці - пиши фотографу. Шо, слабо??
Відповісти
людина з відмінним смаком і на ринку знайде стильні речі і виділятиметься! "... 100 грн за простеньку футболочку в якій ще половина Луцька ходить - це огидно!!!" ОГИДНО????!!!!! мдаа..у вас явні проблеми!
Відповісти
Підтримую Дашу!!!
Про що можна говорити з людиною, якій за 100 гривень - то огидно, а за 5 гривень - це стильно!!!!!!!!
МАРАЗМ ВСЮДИСУЩИЙ!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
не бачу приколу йти по місту і бачити ще купу людей в таких самих вбраннях аля базар! оце "огидно". Якщо 777 туго доходить, то це вже у вас проблема!
Відповісти
Дякую за зауваження, я все поняв!!! Я вже давно замітив, що на вулицях всі "сука" ходять або в такому одязі як в мене, або в "гуманітарці".....
А я думав, що то цигарки на мене так впливають, а виявляється це правда!!!
Відповісти
речі їй не підходять , роблять її повнішою,. і повністю згідна з попередніми коментами , Ольги, 777, Леськи
Відповісти
а взуття-це просто "мега"ахахахахахахха!!!!
Відповісти
А що такого смішного у взутті? судячи з вигляду, воно комфорте і якісне.
Напевно героїні краще було б вдягнути лаковані туфлі на 12см шпильці із платформою та стразами...для вас так буде гарно?
Відповісти
хотіла б вас побачити...якщо вам це подобається
Відповісти
Я дякую модератору, що дав мені зрозуміти: я надто некоректно висловлююся в коментарях, що недопустимо для людини, яка вважає себе наділеною правом вести публічні діалоги.

Тим більше, додаткової відповідальності накладає на мене той факт, що я спілкуюся анонімно. Тож жодним чином не маю права створити враження, буцімно я зловживаю своєю "безкарністю" і, як остання нікчема і покидьок, дозволяю собі ображати інших.

Повірте, люди - це не так. Я нормальна людина, і відтепер буду спіклуватися тільки коректно.

Окрім того, дозвольте поділитися припущенням: кожного разу у рубриці "Стильний Луцьк" з"являються якісь нові одноразові дописувачі, які активно захищають героя. А в наступних рубриках їх ніколи немає. Дозволю собі висловити припущення, що це можуть бути ці самі герої.

Очевидно, на таке їх могла штовхнути велика кількість образ, які коментатори (в тому числі і я) раніше дозволяли собі висловлювати у їх бік.
Відповісти
Модератор іди ти краще поснідай........, тому що я нікого не ображаю, а лише висловлюю свою думку, а ображаю я тих, хто необ'єктивно висловився в мою сторону.
Героїня також мене ображила тим, що сказала "Як і ВСІ, багато речей я купую на секонд-хенді", тому я не всі і таких як я, є значна кількість.
Більше того, МОДЕРАТОР може забув, що він сам тут анонім.
Ще попрошу, редагуючи мої коменти, не робити орфографічних і граматичних помилок, оскільки таким чином ви показуєте свою низьку професійну підготовку (дай Боже щоб вона була)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
шукала твій коментар-його взагалі видалили
Відповісти
Хороший образ. Подобається як підібрані речі, просто і гарно. У героїні є смак)))
Відповісти
Жах. Ще одна секондхендівська краля. Позор.
Відповісти
От чесно, набридли ви зі своїми стражданнями: "ооо, секонд хенд, фу!!!". Ви ж не оцінюєте стиль чи навіть образ. Ви критикуєте і оцінюєте місце, де людина вдягається, який в неї вік, худа чи товста, знайома чи не знайома автора. Спочатку було смішно читати ці всі відгуки, зараз якось печально...
Відповісти
це лише тут всі такі "розумні". Гамнокоменти - це вже норма.
Відповісти
Якщо тобі печально, то йди напийся!!!!!!!!!!!!!!!!
А що таке по твоєму оте "стиль"???
Відповісти
Такі поради тримайте при собі. Як на мене, то дівчина виглядає досить гармонійно і стильно. Цікаво дізнатися що ж для вас означає "стильна людина"?
Відповісти
Запитанням на запитанням відповідають лише "ДУЖЕ ГРАМОТНІ ТА ОБДАРОВАНІ" люди!!!!!!!!!!!
Відповісти
:) Ну що ж, так як ви спеціалість по вихованню і обдарованості, то відповім, що для мене стиль у одязі - це певне цілісне сприйняття створеного творчого образу, гармонійність у кольорах, деталях, аксесуарах, моделях одягу.
Відповісти
Сумно читати більшу половину коментаторів. Ви не виховані люди, без натяків на виправлення. Від вас смердить совком, а замість мізків у вас багно.
Відповісти
То не читай і на душі повеселішає!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Шановний-на Сумно! Ви ще смієте звинувачувати когось у невихованості??? Казати, що в більшості людей багно замість мізків- ЦЕ приклад вихованої людини??? Не смішіть)
Відповісти
Сумно-іди застрелься!!!!
Відповісти
А в нас є купівля одягу можлива лише на базарі чи хенді? А як же фірові магазини? Їх хоча в Луцьку не так багато, але все є таки вони є. Я, на приклад, віддаю превагу тому, щоб купити одні,скажімо, джинси, але якісні та дорогі, і таскати їх рік, а то і більше бо: вони виглядають на свої гроші, вони якісні, і "неубіваємиє".А не накупляти на ті гроші 5 пар на базарі,в яких вже через 3 дні витягнуться коліна.Так само і з кофтинами,взуттям, сукнями і т.д. Хай речей буде мало, зате виглядатиме усе солідно, а не як "дєшовка"
Відповісти
Леська, то добре, що в тебе є змога купувати такі речі, але не у всіх так. Нажаль. Я наприклад навпаки не купую джинсів дорогих, так як так само зношу їх як і дешеві. Тут все індивідуально))
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
Порахуйте, скільки ви в рік викидаєте грошей на всяке і лахміття, і зважте, чи не простіше скласти ці гроші до кіпи і купити, щось варте.
Відповісти
Ты права на все сто.)))
Відповісти
А мені все сподобалось! І дівчина гарна! Але сукня і правда така ж була, і того ж самого бренду, тільки колір інший! Тому на мою думку краще слідкувати, щоб не повторювалось!
Відповісти
Відійшов від рубрики:
чому модератор редагує коменти, які (на його думку) ображають героїню і зовсім нічого не робить з тими, де ідуть особисті образи між дописувачами??????????????????????????????
Відповісти
В такому взутті моя бабуся з Луцька в Почаїв пішки ходила.
Відповісти
Красива дівчина, сумне, розумне, божественне обличчя, що особливо підкреслює її природню вроду. Без вульгарних макіяжів, як у Коритнєвої - все своє і все при людині - те, що дав Бог. Без таких світ втратив би свої найкращі барви. Зустріну в місті, стану на коліна і ніжно поцілую в руку.
Відповісти
знов починаєш ті рожеві соплі, бридко читати. Хоча і дівка справді нівроку.
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/17378-stylnyj-luck-portret-dnia-olena-shmigel
ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ дівки??
Плаття Бершка)) зачічки аля грецький стиль, який вже вийшов з моди як з рік...
вай-вай
Відповісти
Гарно відмічено, а ще мені здається що пояс той самий...
Відповісти
ЙООООООЙ, а сукні і дійсно однакові))) Ха-ха, Сірожка, ти лох і нездара!!!!!
Відповісти
Я думала,вони тільки схожі, а це ті самі)))))))))))))))
Відповісти
Лесюню, не обижай Сережу, а то он обидится и рубрику прикроют))) Вот где и над кем тогда прикалываться будем?
Відповісти
Модератор - ти неправий
Відповісти
Модератор, візьми це до уваги, це певно за видалені коменти...
Відповісти
Дiмон, модератор бачить твiй АйПi,
i якщо ти ще не в лiкарнi i не покалiчений у себе в пiд`iздi, то можуть i до суду викликати.
Відповісти
За компенсацiю морального вiдшкодування можна i квартирою розплатися.
Відповісти
Звідки такі глибокі знання юриспруденції???
А ти знаєш, що ІР-адрес, є конфіденційною інформацією і ніхто без дозволу власника/користувача не може його оприлюднити...
Відповісти
Дiмон, вiдкрий Кодекс Кримiнальний i подивись.
За таке - мiнiмум штраф.
Відповісти
Наприклад модератор вичіслив мій Айпі. Що дальше?
Хай доведе що це саме Я писав, а не наприклад мій сусід який був у мене в гостях? А може це робочий комп'ютер в офісі, в якому ЖОДНОЇ людини на ім'я Дмитро немає????? Що тоді?
Відповісти
В Росii пару рокiв назад посадили пацана за слово "москаль", а Ви таке пишете...
Відповісти
ТО Росія, а то Україна. В Росії 146 % за Путіна проголосувало.

П.С.,
хтось виправив мій комент.....зацензурили мої емоції)
Відповісти
вiдбувся переляком
Відповісти
"европеець" жалюгiдний
Відповісти
та не важливо де людина купувала ті речі.якщо навіть вбираєшся на секонді то не завжди можна сказати, де вони куплені,але тут результат на лице. чому всі вбираються на гумі немає доходів от і ходять туди...складати гроші до купи треба на щось цінне: подорожі за кордон, золто та антикваріат) збирати гроші на тряпки думаю не варто.
Відповісти
шариш!!! одяг і правда не вартий. щоб на нього витрачати купу грошей. приємніше десь відпочити та отримати чудові враження на все життя. а одяг поносив і викинув
Відповісти
потрібно,щоб рубрику вела нейтральна і знаюча в цьому ділі людина...а то кум брат сват...
Відповісти
больные люди, что вы несете...
девушка замечательная. сумка мне, правда, не очень, но все же лук неплохой
Відповісти
Менi подобаються стрункi дмвчата в класичних довгих платтях.
Відповісти
Скромность вообще становится все менее модной. Мужчины стали примитивнее приматов. Им нужен только маскарад.
Відповісти
Побажання для автора рубрики :
особисто зробити репортаж і фотосет з постійними і найактивнішими "рецензентами" даної рубрики. Хочеться побачити їх стиль в реальному часі, а то невербальні засоби спілкування
"показують" лише низький рівень культурної критики.
Відповісти
це лише для мене зараз літо і лише мені жарко?)
бо дивлячись на те,у що більшість дівчат вдягнуті зараз осінь)глибока)
плаття таке жарке і важке,взуття закрите ....
Відповісти
не скажу!
Відповісти
а за це платять?
я б безкоштовно не пішов позоритись)
Відповісти
Гарно! Щось подібне було вже, але тим не менше - VERY NICE!
Відповісти