Створення сайтів в Києві і Україні*

Створення сайтів в Києві і Україні*
У сучасному світі складно уявити життя без інтернету. Вся необхідна інформація розташована на Web-сайтах. Скориставшись Інтернетом, можна замовити послугу, придбати товар, заявити про себе і т.д. Існує багато різновидів ресурсів, кожен з яких спрямований на вирішення певних завдань. Створення сайтів - це складний процес, який проходить в кілька етапів. Залежно від складності проєкту, кожен етап займає певний проміжок часу.

Загальна інформація про ресурси


Розробка сайтів - популярна послуга, яку надають Web-студії. Обсяг і зміст ресурсу залежить від мети його створення, яке завдання він буде виконувати. До найбільш поширених видів відносяться такі розробки.

Сайт візитка. Найпростіший ресурс з обмеженими можливостями, що складається з 1-5 сторінок. Використовується в основному для публікації інформації про товар або послугу.

Сайт-представництво. У порівнянні з попереднім варіантом має більше Web-сторінок. Ресурс наповнюється детальною інформацією про послугу, тут можна ознайомитися з портфоліо, відгуками, передбачена форма зворотного зв'язку, карта проїзду і т.д. Функції і кількість сторінок узгоджуються з замовником і відображаються в технічному завданні.

Сайт корпоративний. Основний напрямок - максимально розкрити переваги фірми, зміцнити партнерські відносини і залучити нових клієнтів. На сайті міститься повна інформація про компанію та послуги, постійно оновлюються новини, публікується матеріал про нагородження і досягненнях співробітників.

Інтернет-магазин. Дієвий спосіб реалізації товару, що сприяє зростанню прибутку. На сайті розміщено каталог продукції, за допомогою якого відвідувач може оформити замовлення. Ресурс пов'язаний з бухгалтерськими програмами, різними системами оплати, перевізниками, які здійснюють доставляння товару і т.д.

Особливості розробки ресурсу


Створенням сайтів займається команда фахівців, кожен з яких виконує певну роботу. Учасники команди працюють паралельно, що скорочує процес. Всі елементи розробок повинні передавати суть поставлених завдань і гармонійно поєднуватися між собою.

Основні етапи створення Web-сайту.

Попередня робота. Фахівці проводять ретельний аналіз конкурентів і розробляють власну стратегію просування сторінки. Ресурс адаптується під запити користувачів.

На наступному етапі готується матеріал для просування сайту. Створюється дизайн ресурсу, сторінки наповнюються текстом, який повинен бути доступним для всіх відвідувачів.

На завершальному етапі запускається ресурс. Фахівці допоможуть замовнику розібратися, як працювати з матеріалом і ознайомлять з основними моментами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.