Готель «Лісова пісня» в Трускавці: відпочинок для всієї родини*

Готель «Лісова пісня» в Трускавці: відпочинок для всієї родини*
Трускавець – прекрасне місце для відпочинку всією сім'єю. До того ж, відпочити тут можна не тільки тілом, а й душею. А ще можна оздоровитися, позбувшись від безлічі недуг. І все це завдяки силі природи, цілющій мінеральній воді і допомозі фахівців.

Лісова пісня готель – це сучасна здравниця, яка була побудована в 2012 році в Трускавці. Комплекс розташований в мальовничому і тихому місці, а тому тут можна повною мірою відчути єднання з природою.

Про відпочинок в готелі «Лісова пісня»



Приїжджають сюди не тільки для того, щоб оздоровитися і попити природної мінеральної води. Тут кожен знайде спосіб чудово відпочити: і пара, яка хоче романтичного проведення часу, і сім'я з дітьми, і компанія молодих людей.

Розташований готель в дуже мальовничому місці – недалеко від центру Трускавця і на території красивого парку. Саме тут можна гуляти в компанії тих, хто вам любий, і насолоджуватися красивою природою, чистим повітрям і гірськими пейзажами.

Навіть якщо ви приїдете сюди з дітьми, малята теж отримають чимало задоволення. Безліч дитячих майданчиків, дитячі кімнати в самому готелі, фахівці, які будуть займатися з вашими крихітками – все це дозволить і дітям насолодитися відпочинком, і вам зайнятися собою і своїм здоров'ям.

Готель «Лісова пісня» пропонує такі послуги:

• Великий акцент зроблений саме на оздоровленні. Ви можете відвідувати лікувальні масажі, соляні шахти, вам зроблять грязьові аплікації. Також тут є бальнеотерапія. Ви можете проконсультуватися з фахівцями, які і призначать лікувальні процедури.

• На території є спортивний майданчик і тренажери – це актуально для тих, хто навіть під час відпустки стежить за своєю фігурою.

• Комплекс «Aqua SPA» включає басейни, парні, сауну.

• Ви можете скористатися послугами фітнес-тренера.

• Для дітей тут надають послуги няні.

У ресторані вам запропонують максимально різноманітне меню, тож навіть найвибагливіші відвідувачі обов'язково залишаться задоволеними. Також є дитяче і дієтичне меню.

Поки ви будете займатися собою, ваші діти будуть перебувати під пильною увагою вихователів. Їх розважатимуть розвиваючими іграми, вони будуть насолоджуватися спілкуванням один з одним. У дитячій кімнаті є все, щоб ваші діти не нудьгували.

Приїжджати в готель «Лісова пісня» можна не тільки в літню пору, а й взимку. Тут – гарні зимові пейзажі, а також чисте і морозне гірське повітря, яке сприяє оздоровленню всього організму.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Готель «Лісова пісня» в Трускавці: відпочинок для всієї родини*
16 липень, 2021, 11:05