Велосипедист з Волині за 21 рік проїхав півмільйона кілометрів. ВІДЕО

Велосипедист з Волині за 21 рік проїхав півмільйона кілометрів. ВІДЕО
Волинські велосипедисти прагнуть представляти Україну на чемпіонаті світу.

Троє спортсменів Олена Цьось, Андрій Сач та Марта Терещук, які представляли Волинь, - члени збірної України, - пише ТРК «Аверс».

Тепер спортсмени готуються до міжнародних змагань, що відбудуться у Польщі. Саме там вони будуть отримувати рейтингові бали, щоб представляти Волинь в складі України на світовому чемпіонаті.

Олена Цьось - чемпіонка України та учасниця Олімпійських ігор. Днями зі змагань знову привезла золоту нагороду, та встановила рекорд львівського треку.

«Це були перші в історії України на вело треку перші міжнародні змагання, проведені на достатньо хорошому рівні. Просто у нас трек трошки нестандартний по всім параметрам і не хотіли проводити, а зараз на такому рівні можна проводити», - каже вона.

Андрій Сач вже готується до змагань в Польщі, там планує набрати коефіційні бали для участі в чемпіонаті світу. Прагне потрапити і на Олімпійські ігри.



А от 36-річний Володимир Клекоцюк підрахував, що за 21 рік у спорті, проїхав на велосипеді 525 тисяч кілометрів. А щодня долає понад 100 кілометрів. Днями велосипедист повернувся із всесвітніх ігор які пройшли в Італії, там здобув срібло з бронзою. Досягненнями, каже спортсмен, задоволений.

Тренер Валентина Матвійчук розповіла - на кожному тренуванні та змаганнях переймається за своїх вихованців.

«Радієм разом з ними. Переживаємо, звичайно. Кожну мить переживаєш, ніби, сам їдеш, навіть деколи здається, що більше за них переживаєш», - зазначила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Велосипедист з Волині за 21 рік проїхав півмільйона кілометрів. ВІДЕО
19 серпень, 2013, 19:04