На Волині негода наробила лиха

На Волині негода наробила лиха
Учора, 18 липня, на території Волинської області пройшли грози, що супроводжувалися поривами вітру. До проведення аварійно-рятувальних робіт залучали рятувальників.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Волинській обалсті.

Зокрема, інформують, що 18 липня рятувальники розрізали повалені вітром дерева та відтягнули їх з проїжджих частин автодоріг на вулиці Незалежності в смт Торчин та в селі Боратин Луцького району, а також біля села Цир Камінь-Каширського району. Крім того, у селі Блаженник Ковельського району рятувальники розрізали дерево, що впало на дах житлового будинку, а в селі Клепачів Луцького району зрізали дерево, що впало на електроопору й загрожувало подальшим падінням на житловий будинок.

Крім того, рятувальники 20-го Державного пожежно-рятувального поста відкачали 50 кубометрів води з підвалу двоповерхового багатоквартирного житлового будинку в селі Веселе Торчинської селищної громади та надали допомогу населенню у відновленні покриття даху житлового будинку в смт Торчин на вулиці Незалежності.

Уночі 19 липня рятувальники звільнили від поваленого дерева дорогу між селами Піща й Пулемець на території Шацької селищної громади, а також на вулиці Привокзальній в смт Турійськ.

18 липня о 20:21 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Положево Шацької селищної громади – горіла цегляна господарська споруда. Вогонь охопив покрівлю й перекриття, сіно, що там зберігалося. О 21:01 горіння ліквідували рятувальники 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Шацьк. Імовірно, пожежа трапилася через влучання розряду блискавки.

О 00:29 надійшло повідомлення про пожежу ще однієї господарської споруди в селі Березна Воля Любешівської селищної громади. О 01:25 пожежу ліквідували працівники 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівники місцевої пожежної команди с. Судче. За попередніми даними, до пожежі призвело влучання грозового розряду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.