Офіцери податкової міліції Волині повернулися після служби на Сході

Офіцери податкової міліції Волині повернулися після служби на Сході
Двоє офіцерів податкової міліції Волині, які несли службу у спецпідрозділі «Фантом», повернулися після чергової ротації із зони проведення Операції Об’єднаних сил.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба у Волинській області.

Волиняни – «фантомівці» разом зі своїми колегами з інших правоохоронних органів у складі зведених мобільних груп контролювали лінію розмежування на Сході України.

За проявлену мужність та професіоналізм керівництво ГУ ДФС у Волинській області оголосило подяку двом співробітникам податкової міліції та нагородили їх цінними подарунками, а колеги бажали швидкої адаптації до мирних умов та нових професійних здобутків.

«Внесок співробітників податкової міліції області у справу захисту економічних інтересів держави вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей - вагомий і важливий. Майже всі представники нашого колективу успішно пройшли службу у бойовій обстановці на контрольних пунктах в’їзду-виїзду та на всій лінії розмежування на Сході країни. Завдання з протидії нелегальним потокам товарів, вантажів та транспортних засобів волиняни – представники спецпідрозділу ДФС завжди виконували на високому професійному рівні», - наголосив т.в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Дума.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.