Волинянин шукає матір, яка 46 років тому відмовилась від нього в пологовому

Волинянин шукає матір, яка 46 років тому відмовилась від нього в пологовому
На Волині чоловік хоче розшукати матір, яка 46 років тому відмовилась від нього у пологовому будинку.

Уродженець Володимира Віктор Редька просить відгукнутись усіх, хто знає про неї хоч якусь інформацію, - пише БУГ.

Віктор розповів, що народився 18-го лютого 1975 року в пологовому будинку Володимира. Через кілька днів біологічна мама від нього відмовилася і його перевезли в Луцький дитячий будинок. Там Вітя перебував до двох років. А потім хлопчика всиновили. У 1982 році прийомна сім’я разом з сином переїхала в Крим, де він проживає і зараз.

«В моєму свідоцтві про народження вказано, що я народився у Володимирі Волинської області 18.02.1975 року. Все інше я знаю зі слів своїх прийомних батьків. Але цього дуже мало, щоб віднайти свою рідну маму», – зауважив Віктор.

За його словами, є інформація, що матері на час пологів було 16-17 років і вона була студенткою: мед- або педучилища. Також, є дані, що батько дівчини був партійним і через це найімовірніше її і змусили відмовитись від сина.

«Це все, що мені вдалося дізнатися про рідну маму. Тому я надіюсь на небайдужих людей. Можливо, хтось про неї щось знає, то дуже прошу – розкажіть мені. Я хочу віднайти свою маму. Адже вона, незважаючи ні на що, моя рідна людина», – наголосив Віктор.

Він каже, що його прийомні батьки померли. Тато – 2019-го, а через рік не стало і мами. Тому йому не вистачає поруч близької людини.

Чоловік просить відгукнутись усіх, хто володіє будь якою інформацією про його біологічну матір. Будь-яку інформацію про рідну матір Віктор просить писати йому на його сторінку у фесбуці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин шукає матір, яка 46 років тому відмовилась від нього в пологовому
19 липень, 2021, 22:13