Луцькі гандболісти перемогли в Запоріжжі

Луцькі гандболісти перемогли в Запоріжжі
У Запоріжжі пройшов чемпіонат України з пляжного гандболу серед юнаків 1998-99 років народження.

У змаганні взяли участь збірні команди міст Луцька та Мелітополя, дві команди виставив гандбольний клуб «ZTR», ‒ пише ресурс Вся Власть.

А ще гостями чемпіонату стали дві команди з міста Долгопрудного (Московська область, Російська Федерація). Команди ДЮСШ міста Долгопрудного неодноразово ставала призерами чемпіонатів Росії у своїх вікових групах.

У перший день чемпіонату матчі проходили на пляжному стадіоні «Орбіта-Люкс», де відбулося урочисте відкриття чемпіонату. Серед почесних гостей ‒ президент федерації гандболу Запорізької області Павло Михайлик, державний тренер України з ігрових видів спорту в Запорізькій області Ірина Цвєткова, директор гандбольного клубу «ZTR» Сергій Іванісов.

Завершували чемпіонат гандболісти на острові Хортиця на майданчику бази відпочинку «Чайка» ПАТ «Запоріжтрансформатор». Обслуговували чемпіонат України відомі запорізькі арбітри Анатолій Новиков, Руслан Перепелиця, Марина Слєпцова та Олена Каверіна. Треба сказати, що змагання з пляжного гандболу такого рівня в Запоріжжі проводилися вперше.

У результаті дводенної боротьби перше місце посіла команда Луцька (тренер ‒ Ростислав Ланевич), друге місце ‒ у юних гандболістів «ZTR» (тренер Сергій Яковенко), і третіми стали хлопці з Мелітополя (тренер Олександр Стеценко).

Крім особистих медалей і грамот, команди отримали кубки та солодкі призи від батьківського комітету гандбольної школи СДЮШОР ЗТР, а це ‒ по ящику винограду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі гандболісти перемогли в Запоріжжі
19 серпень, 2013, 13:05