«Цифрова» валіза ЦНАП: як працює нова послуга у луцькій громаді. ВІДЕО

«Цифрова» валіза ЦНАП: як працює нова послуга у луцькій громаді. ВІДЕО
Не маєте змоги піти до ЦНАПу – фахівець з усім необхідним приїде до вас. Адміністративні послуги нині річ популярна, втім у людей не завше є можливість персонально відвідати структуру. Для таких випадків є – “Цифрова валіза”.

Що це таке та чи користується сервіс популярністю у луцькій громаді – дізнавалися журналісти 12 каналу.

В особливих випадках персонально приходити в ЦНАП не обов’язково. З повним спорядженням необхідних інструментів адміністратор може приїхати до вас додому. Така послуга називається “Цифрова валіза”. Це сервіс запроваджений спеціально для людей похилого віку, людей з інвалідністю чи тимчасовими вадами здоров’я та мешканців віддалених районів. Чи діє сервіс і як ним можна скористатися, вирішили дізнатися і ми.

Виявилось, без попередньої консультації – до вас ніхто не поїде. Чому так – пояснює директорка департаменту Лариса Карп’як. Вона каже: перевірити наявність усіх паперів справді необхідно завчасно, аби працівник дарма не їхав. А ще ЦНАП не має власного автомобіля. Його при потребі доводиться позичати у Луцькради.

В крайньому випадку проконсультуватися можна у телефонному режимі. І тоді ось така “Цифрова валіза” попрямує за вашою адресою.

Минулого року послугою скористалися 136 людей. Цьогоріч попит зменшився. Бо ж нині у кожній громаді є філії ЦНАПу і чи не в кожній сільраді – віддалені працівники департаменту. За допомогою “Цифрової валізи” можна скористатися усіма послугами ЦНАПу за винятком виготовлення id – документів.

Послуга абсолютно безкоштовна, запевняють у ЦНАПі. Тож при потребі фахівці готові приїхати та допомогти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.