Нагородили «головного музейника» Волині

Нагородили «головного музейника» Волині
Директора Волинського краєзнавчого музею Анатолія Силюка (на фото) нагородили пам'ятним ювілейним орденом "1025 років хрещення Русі".

У свято медового Спаса, 14 серпня, до Луцька завітав Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломей, - пише Музейний простір Волині.

У Музей волинської ікони він прибув з нагородами Української Православної Церкви. З нагоди 1025-річчя хрещення Русі та активну участь у церковного житті були відзначені музейники Луцька.

Також нагороди отримали завідувач Музею волинської ікони Тетяна Єлісєєва та заступник директора Луцького державного історико-культурного заповідника "Старий Луцьк" Валентина Окуневич.

Нагороджені подякували Владиці за високу оцінку діяльності музеїв Луцька у збереженні і популяризації пам'яток сакрального мистецтва Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музей, Силюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно, як таку відзнаку можна вручити збоченцю? Осквернили орден!
Відповісти
Напевно збоченка ви, якщо риєтесь в білизні інших, кожна людина живе як хоче.
Відповісти
живи, як хочеш і зким хочеш, але у позаробочий час і за межами установи, де на відміну від тебе люди працюють
Відповісти
Тобто, поясніть, в чому збочення
Відповісти
запитайте пояснення в адміністрацї сайту, яка видалила попередній коментар. там було пояснення
Відповісти
ганебний наклеп
Відповісти
Превалює пиха, завищена самооцінка, "вартість" крісла, в якому сидить. Вважає себе незамінним. Музею потрібна не така людина.
Відповісти
Церква засуджує мужеложество, а її представники вручають ордени...
Відповісти
Легко писати бруд, ховаючись за анонімним ніком. Соромно має бути. Напевно вам кортить його здихатися, і зайняти його місце. Легко догадатись хто ви.
Відповісти
Не може такого бути. Не вірю
Відповісти
Згідна! Знаю його дуже добре, це наклеп чистої води.
Відповісти
Дійсно, багато заздрісників розвелося на Волиі, от і паплюжать людина та хорошого керівника і спеціаліста. Видумать можна що хочеш !!!
Відповісти
Як нам набрид цей Силюк! Не передати! Щодня п"яний. Заважає працювати. На працівників кричить: "Це мій музей! Я плачу вам гроші!". Кому ти платиш, задрипанцю? Який твій музей? О скільки коментарів настрочив, щоб себе оправдати. Запитайте неофіційно у будь-кого з працівників будь-якого музею в області і вам скажуть хто такий Силюк. Всі знають! Називаєш себе "хорошим керівником", "спеціалістом". Який з тебе керівник, коли ти від коньяків не присихаєш. Розвів корчму на робочому місті. Наші молоді хлопці ховаються по інших кабінетах від тебе збоченця. Бридода, неподобство.
Відповісти
фактів малувато!
Відповісти
Ну не один він любить коньяк в нормальних дозах, на свято, від інших працівників-жінок теж постійно тхне. В чужому оці бачите зернину, за собою подивіться ідеали!
Відповісти
Цікаво, хто з шановних "Музейників" працює або працював в музеї? Якщо керівник вимагає якісну роботу - які можуть бути до нього претензії. А от сидіти і не робити нічого, отримуючи зарплату - це по вашому, шановні
Відповісти
Ти бачиш- но Анатолію, як тобі заздрять!!!Дійсно.які хижі люди!!
Відповісти
Ніколи нічого подібного не помічали за своїм шефом!
Відповісти
ну и дела! в музее! эбана мат!
Відповісти
хай ще скаже, що те, як він вибиває з студентів хабарі і як торгує курсовими також наклеп? хай розкаже, який у нього науковий ступінь, яку дисертацію, коли і де захистив? яке взагалі право має викладати? чому на лекціях часто під мухою?
Відповісти
Велике діло, що випив! От зав. музею з історичного Зоряна Кучинко взагалі не просихає!
Відповісти
Запитання до Коцана. Чому в СНУ немає місця людям з науковим ступенем в той час, коли така одіозна особа спокійно викладає?
Відповісти
Ніколи б не подумав, що чесне імя директора Волинського краєзнавчого музею може бути спаплюжене ось такими дешевими вискочками, заздрісниками та егоїстами, які корчать з себе великих науковців - кандидатів та докторів наук, професіоналів музейників і ще Бог зна кого. Люди, ваш краєзнавчий музей ще є, бо ще є ваш директор. Схаменіться і біжіть цілувати його нище спини. Ви ж без нього приречені на вулицю і безробіття - кому треба пенсіонери, молодь без досвіду роботи або ж люди з примітивним кругозором. Силюк розбудовував волинське музейництво, організував безліч конференцій, проводив заходи навіть коли зарплат недавали і працював для Волині у той час, коли всі щоб вижити їхали по заробітках. А зараз йому за це так дякують. Людині за почесною роботою не було часу дисертації писати, а тут бачте, щоб у СНУ викладати треба бути "захищеним кандидатом наук" і байдуже, якщо навіть незнатимеш визначення що таке "музей". Шановні "захищені" науковці Ви самі знали, який фах обирали, тому вже краще мовчіть і не беріть гріх на душу. Одна справа хто сам захищався, а друга, кому бабло допомагало - майте елементарну совість. З усього університету добре, коли десяток вчених визнані в Україні і якби там хто не хотів Силюк входить до цього десятку. Якщо людину немає вчому звинуватити, то її звинувачують у тому, що вона аморальна - це вже як закономірність. Я навіть не здивуюсь тоді, коли хтось скаже, що Силюк як "Баба Яга" літає у ступі або вночі перетворюється на вампіра чи вовкулаку - бідні люди вже не знають, що і вигадати. Мало не забув про "корупцію і хабарництво". Якби Силюк вимагав хабарі, то їздив би на роботу власною іномаркою, як деякі інші університетські викладачі, а його вже не один десяток років постійно бачиш у тролейбусах і маршрутках. Нажаль чесним в Україні бути невигідно для себе. Отож, студенти, якщо Вас образили двійкою чи трійкою, не звинувачуйте когось у хабарництві, а краще старанно вчіться і не беріть гріхи на душу з молодості. Вибачайте за довгий коментар - це професійне. Анатолію, тримайтеся і не беріть близько до серця - такі вже люди пішли, що "жаба давить" і "дай но палку в колесо встромлю". За цим брудом забув сказати найголовніше: Анатолію Михайловичу від себе особисто і від моїх колег вітаю Вас з черговою нагородою, сподіваємось, що вона не буде останньою.
Відповісти
дивуюсь від прочитаного....як потрібно хотіти зайняти посадове місце щоб лити такий бруд.Для тих хто підписується студентами - якраз Силюк хабарів і не бере,на що іноді і"скаржаться" студенти. Щодо особистого,яке описують,на роботі поведінка достатньо професійна та етична. А що до комнетування заслуг - зробіть хоть дещиця того над чим працює директор музею все життя і тоді сміливо критикуйте...Через особисті невдачі, нереалізовані амбіції, та заздрість не лийте бруду,а спробуйте себе в інших галузях....
Відповісти
Останні новини
Нагородили «головного музейника» Волині
19 серпень, 2013, 15:35