Чоловічі футболки поло - як вибирати?*

Чоловічі футболки поло - як вибирати?*
Все не з чуток знають про те, наскільки універсальні чоловічі футболки поло. Але далеко не всі знають, як їх правильно носити і вже тим більше вибирати. Сьогодні ми, як раз, і поговоримо про те, на що слід звернути увагу, будучи зацікавленим у придбанні сорочки поло. Але перед тим, як ви підете на пошуки, хотілося б порекомендувати відомий інтернет магазин Bolf, який славиться демократичними цінами і високою якістю товарів.

Поло - це футболка або сорочка?

Це дуже наболіле питання, тому давайте для початку розберемося з ним.

Що ж таке поло? Поло - верхній одяг з коротким, що закриває половину біцепса рукавом, приталеним фасоном і коміром-стійкою, фіксується найчастіше 3-ма гудзиками. Якраз через це коміра виріб можна віднести до трикотажного одягу, отже, сорочці. Але обидва ці назви рівнозначні, тому можете називати, як вам зручно.

На самому початковому етапі зародження футболок-поло, даний тип одягу призначений був для заняття гольфом і тенісом. Згодом її підхопило і кінне поло, а зараз і зовсім його можна спостерігати не просто в повсякденних образах, але навіть і ділових.

Поло - приклад того, як повинна виглядати максимально універсальна річ.

Як вибрати футболку поло?

Незважаючи на те що це всього лише футболка, дуже часто можна спостерігати, як хлопці і навіть дорослі чоловіки помилково вибирають не той розмір. Давайте ж дещо прояснити ситуацію, щоб ваш образ виглядати максимально правильно.

Рукава - з ними досить часто виникають проблеми і мова тут йде не про їх довжині, адже вибирати річ по плечах вміє майже кожен. Заковика таїться в їх ширині. Облягаючі рукави - найпоширеніша помилка. Вони не повинні щільно сидіти на ваших руках, їх завдання полягає в тому, щоб просто прилягати. Між рукавом і рукою повинна залишатися відстань розміром в палець.

З вирізом проблем набагато менше. Найчастіше грудна клітка є "стартовою" точкою вирізу, звідки він іде аж до останнього гудзика на комірі.

Якщо вам здалося, що задня частина футболки довше передньою, то зберігайте спокій - перед вам якісна модель, яка дуже зручно заправляється в штани.

З якого матеріалу роблять футболки поло

Футболки поло виробляються переважно з бавовни. У ньому ваше тіло досить легко пропускає повітря.

Для поліпшення показників міцності можуть додати невелику кількість синтетики.

Дуже ніжний і примхливий, але шалено красивий і відносно дорогий матеріал, який використовується в футболках поло - шовк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.