У Луцьку відбулася акція, де пари закоханих отримували подарунки ... від третього

У Луцьку відбулася акція, де пари закоханих отримували подарунки ... від третього
У Луцьку в ресторації «Брама» (“Там-Там”) 14 лютого закохані пили шампанське, писали одне одному освідчення в коханні, багато цілувалися та вигравали призи — благодійний фонд депутата Волинської обласної ради Степана Івахіва організував оригінальну акцію «Шукаємо закохані серця».

Однією з «фішок» свята став конкурс на три найкращі освідчення у коханні. На бланках-валентинках, що їх отримали учасники акції, не менш як п`ятьма реченнями необхідно було написали про почуття до свого обранця чи обраниці. Цікаво, що учасники мусили вказати у зізнанні свої справжні прізвище та ім’я – аби все було відверто та чесно.

Потому ці зізнання обмінювали на сертифікат про участь. А всі написані слова кохання “вішали” на велике серце, щоб прочитати їх зміг кожен. Всього назбиралось близько чотирьох десятків освідчень, з яких організатори вибирали три найкращі. Кожному учаснику конкурсу дістався й солодко-п’янкий презент - пляшка шампанського, коробка цукерок «Rafaello», святкова валентинка.

Учасники конкурсу Ангеліна та Андрій говорять, що не очікували в одне зі своїх найулюбленіших свят отримати подарунок від когось третього — тобто від Степана Івахіва. Зізналися, що вже чотири роки разом.

Закохані пообіцяли, що вдома обов’язково продовжать романтичний вечір, насолоджуючись подарунком від організаторів конкурсу. «Ми не вперше на святі до Дня закоханих, але ніколи не поринали у таку теплу, святкову атмосферу», – каже Ангеліна.

А директор ресторації «Брама» Людмила Грушицька зазначила у відповідь, що організатори не могли не оминути увагою один із найсвітліших днів року.

Були й інші конкурси, зокрема на найдовший поцілунок, у якому перемогла пара, що цілувалася понад одинадцять хвилин. А потім закохані пари фотографувалися на фоні величезного серця, знову і знову цілувалися, зізнавалися у коханні.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потенційні кандидати не крупу роздають, чи іграшки у дитячих будинках - вже респект. Передусім, звісно, не геть безтолковим піарщикам.
Відповісти
підсолодили, аж до нудоти.
Відповісти
В пабі Горище було теж саме
Відповісти