Замовити блендер TEFAL HB65LD38 в магазині онлайн з доставкою*

Замовити блендер TEFAL HB65LD38 в магазині онлайн з доставкою*

Блендер TEFAL HB65LD38 — особливості придбання


Універсальний, практичний і корисний блендер HB65LD38 TEFAL допоможе впоратися з більшістю кухонних завдань не докладаючи зайвих зусиль. Він належить до нового покоління сучасних блендерів, тому поєднує в собі всі необхідні для готування функції.

Технічні особливості


Виробник не просто так дав назву моделі "вісім в одному". Як нескладно здогадатися, він об'єднує вісім різних функцій і може замінити собою невеликий кухонний комбайн.

• Потужність забезпечується користуючись з двигуна в 1000 Вт, що на практиці дозволяє подрібнювати навіть дуже великі та тверді інгредієнти, перетворюючи їх в однорідну масу.

• Блендер відноситься до занурювальних типів змішувачів, тому при великій потужності, поміститися в будь-який, навіть невеликій, кухні. Його можна зберігати в кухонній шафі, на столі робочої зони або вішати на стіну або гачок.

• Ще один плюс — працювати блендером можна як в спеціальному глечику, який йде в комплекті до приладу, так і занурювати його в будь-яку, зручну для вас місткість. Наприклад, в глибоку миску або каструлю.

• Модель має 20 різних швидкостей, що дозволяє підбирати оптимальний режим для подрібнення тих чи інших продуктів.

• Чаша подрібнювача розрахована на обсяг 3 л, а це значить що за 1 цикл роботи можна приготувати досить великий обсяг суміші.

• У комплекті йде мірна чаша на 0,8 л, за допомогою якої вимірюють кількість необхідних інгредієнтів.

• Панель управління — проста і зрозуміла навіть для дитини. За відгуками покупців, цим блендером з радістю користуються і люди пенсійного віку, через те, що інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко підібрати швидкість і функції.

• Передбачено захист від розбризкування — при експлуатації стіни кухні і весь навколишній простір залишається чистим і сухим, саме за це HB65LD38 полюбився багатьом домогосподаркам.

• Ручка має нековзне покриття: прилад зручно тримати в руці, він не вислизає навіть при сильній вібрації на високих швидкостях.

• Знімні деталі можна мити в посудомийній машині, що значно спрощує процес користування.

• У комплекті поставляються безліч насадок з нержавіючої сталі, які дозволяють натирати, шинкувати й подрібнювати тверді продукти, а також змішувати та збивати коктейлі та пюре і замішувати тісто.

Для кого призначений


Виробник позиціює QuickChef як ідеальний варіант для потреб молодих мам. З ним легко готувати овочеві та фруктові пюре, м'ясні та рибні паштети й інші продукти для дітей першого року життя. Якісне подрібнення і простота догляду допомагають заощадити масу часу і сил в процесі приготування страв для малюка.

На практиці модель користується також популярністю серед спортсменів, які готують в домашніх умовах протеїнові коктейлі та смузі. Завдяки широкому функціоналу, цей прилад стане в пригоді на будь-якій кухні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.