Напівоголена і з кляпом у роті: знайшли вбитою молоду матір на Полтавщині

Напівоголена і з кляпом у роті: знайшли вбитою молоду матір на Полтавщині
У Полтавській області знайшли жорстоко вбитою 24-річну жительку села Біленченківка Гадяцької громади. Матір двох дітей зґвалтував та задушив її 27-річний чоловік. Про це інформує Департамент карного розшуку Національної поліції.

До поліції звернулися батьки 24-річної мешканки одного із населених пунктів регіону. Вони усіма силами розшукували свою доньку, з якою раптово втратили зв’язок. Матір двох дітей поверталася додому і просто зникла.

До пошуків задіяли ще оперативників управління карного розшуку Полтавської області, а також кінологів з чотирьохлапими помічниками. Жінку знайшли напівоголеною і з кляпом у роті. Молоду матір зґвалтували та задушили.

У скоєнні злочину аргументовано підозрювався чоловік загиблої, який напередодні зґвалтував майбутню жертву вбивства. Його поліцейські знайшли на горищі закинутої школи та затримали.

Слідчі за погодженням з прокуратурою вже повідомили йому про підозру у вчиненні зґвалтування та вбивства, поєднаного із зґвалтуванням. Суд вже обрав підозрюваному міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Зловмисник у скоєному зізнається та співпрацює зі слідством.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.