Дієтичні добавки як дієвий засіб для вирішення проблем з травленням

Дієтичні добавки як дієвий засіб для вирішення проблем з травленням
Болі в животі, відчуття важкості, печія, здуття й нудота — ці неприємні симптоми знайомі багатьом. А ще дійти до кваліфікованого гастроентеролога постійно не вистачає часу. Що ж робити в такому випадку? Нумо розбиратися детальніше на сайті https://vorwartspharma.com/.

Що спричиняє проблеми з травленням?


Коли відусіль чутно пропаганду здорового способу життя, відмови від цукру та холестерину, реальність вносить свої корективи. Божевільний ритм змушує харчуватися на ходу шкідливою їжею, робити це несвоєчасно та нерегулярно. Плюс — постійні стреси, які негативно позначаються на організмі в загалі та на органах шлунково-кишкового тракту зокрема. Додамо недосипання, синдром хронічної втоми — і вуаля, кожен прийом їжі спричиняє нудоту, відчуття тяжкості, спазми та інші хворобливі симптоми.
На жаль, у нас у країні не заведено звертатися до лікаря при перших тривожних дзвіночках. Національна традиція: поки не прихопить, будемо пити знеболювальні й рятуватися бабусиними методами. Подивимося правді в очі: багато хто грішить саме таким безвідповідальною щодо власного організму поведінкою.

Але що ж робити, якщо до лікаря йти дуже не хочеться, але проблеми зі шлунком і травленням із кожним днем ​​дошкуляють усе сильніше? Допомогти можуть корисні дієтичні добавки, які нормалізують роботу органів шлунково-кишкового тракту.

Огляд добавок формардс Фарма


Стіки Артіжель. Жовчогінний засіб на основі артишоку, кульбаби, холіну та інозітола. Ефективний при застоях жовчі, які провокують біль у правому підребер’ї, при зайвій вазі, підвищеній стомлюваності та закрепах. Натуральний склад нормалізує травлення, знижує рівень холестерину в крові, підтримує функцію печінки.

Гіалера стіки. Речовина на основі бурих водоростей і гіалуронової кислоти. Призначена для усунення симптомів печії, як профілактика від повторної появи неприємних симптомів. За відгуками, діє швидко нарівні із синтетичними засобами від печії, хоча має повністю натуральний склад.

Зафакол. Ефективна речовина для нормалізації роботи кишківника. Допомагає при здутті, спазмах, нерегулярних випорожненнях. Відмінна риса: засіб захищає тканини кишківника від впливу токсинів, у складі біфідобактерії, покращують травлення і всмоктування корисних речовин. За відгуками, має доволі швидку дію та проявляє накопичувальний ефект: чим довше приймаєш, тим кращі результати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.