Скаутська організація у Луцьку залишилася без даху над головою

Скаутська організація у Луцьку залишилася без даху над головою
У Луцьку національна скаутська організація «Пласт» залишилася без приміщення, адже те, де вона здійснювала свою діяльність, виставили на аукціон.

Про це йшлося у п’ятницю, 30 липня, під час сесії Луцькради.

Представник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход звернувся із запитом до міського голови Луцька. Він зазначив, що організація «Пласт», під крилом якої в місті є біля 100 дітей та підлітків і приблизно 20 волонтерів, фактично залишилася без приміщення для своєї роботи.

«Приміщення центру національно-патріотичного виховання виставлене на аукціон. Інших приміщень для повноцінної роботи організація не має», - повідомив він. Із 1 вересня розпочнеться черговий етап роботи «Пласту», адже у дітей закінчаться літні канікули.

Тому Михайло Наход попросив мера дати доручення, щоб підшукати приміщення для «Пласту» орієнтовною площею 100 «квадратів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Показова робота команди Поліщука, коли неодноразово говорили про аукціон площі де базується "Пласт", вони просто поставили свого функціонера на посаду директора департаменту молоді та спорту який некомпетентний від слова "зовсім"(робити вигляд що робота робиться). Отримайте внутрішній фідбек від команд з якими даний персонаж працює.
Відповісти