Подружжя з Вінниці разом з 4-річним сином поїхало на море і зникло за загадкових обставин

Подружжя з Вінниці разом з 4-річним сином поїхало на море і зникло за загадкових обставин
У Вінниці загадково зникла ціла родина. Подружжя з чотирирічним сином раптово вирішило їхати на море, і за кілька годин після від’їзду наче крізь землю провалилось. Містом поповзи чутки про начебто мільйонні борги чоловіка і що саме з грішми пов'язане загадкове зникнення.

Про це інформує ТСН.

Володимир та Оксана разом з 4-річним сином виїхали рано вранці з свого подвір'я. Вочевидь родина збиралась дуже швидко, бо всюди розкидані дитячі речі, а в будинку - відчинені вікна. Цю хату родина купила у Яришівці рік тому.

Пані Тетяна товаришує з ними, каже коли одного ранку не побачила на подвір’ї сусідів, нічого не запідозрила. «Вони такі веселі, не було нічого такого настороженого, бо вони легкі на підйом, як то кажуть, захотіли і поїхали», - розповідає сусідка.

Та коли приїхали стурбовані родичі і колеги - зрозуміла, з сусідською родиною щось трапилось, бо телефони мовчали, а сторінки у соцмережах чомусь видалені.

«Ми з ними дружили. Оксана мені не раз мені дітей бавила. Почали шукати, дзвонити по «Вайберу», все виключено, телефони відсутні, сторінки видалені, фото спільні видалені. Я не знаю, це якась як фантастика, я такого не бачила ще», - каже Тетяна.

У поліцію звернулась старша донька Оксани. Телефоном розповіла, що мама напередодні говорила про поїздку в Одеську область, на відпочинок.

«Вони поїхали на море і не виходять на зв’язок. Багато версій, чого вони поїхали і не зрозуміло», - розповідає донька зниклої Марина.

Востаннє камери спостереження зафіксували машину Казьміних позавчора, на трасі неподалік Житомира. Більше подружжя і їхнього сина Микиту ніхто не бачив. Родичі пов'язують зникнення із грішми.

«Він займався бізнесом, багато з ким ввечері спілкувався і багато було планів на ранок, пообіцяв людям, що зранку зв'яжеться, компаньйонам по роботі», - запевняє кум.

Бізнес, про який говорить кум Володимира - це обмін валют на місцевому ринку. Каже, партії були великі. І не відкидає, що могли бути борги. В день, коли зник, мав зустрітись із нібито своїми кредиторами.

Саме це насамперед перевірятимуть у поліції. Там відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство з позначкою безвісти зниклі.

«Поліцейські відпрацьовували коло спілкування цієї родини, опитували знайомих, є інформація і зараз це одна з ключових версій зникнення, що родина має великі боргові зобов’язання і щоб не платити, можуть переховуватись», - каже речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Натомість родичі і сусіди бояться, аби не трапилось найгіршого.

«Він працював з великими грошима. Може і вбили, може десь вимагають. Усе може бути, люди працювали з грошима», - переконує донька.

У поліції просять, усіх хто бачив чи знає щось про родину Казьміних відразу повідомляти. А рідних та знайомих попередили, якщо знають, де зараз сім’я, і приховують, - за це теж є кримінальна відповідальність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.