У Луцьку ремонтують двори. ФОТО

У Луцьку ремонтують двори. ФОТО
У Луцьку тривають планові ремонти у дворах.

Як відбуваються ремонтні роботи 20 липня перевірив міський голова Микола Романюк разом із секретарем міської ради Григорієм Пустовітом та директором департаменту ЖКГ Іваном Кубіцьким.

Цього дня посадовці оглянули хід ремонтних робіт у дворі будинку на проспекті Грушевського, 28. Нині там працівники підприємства «Луцькавтодор» укладають асфальтне покриття.

«У минулому році ми розпочали роботи з облаштування прибудинкових дворових територій. Ці роботи не виконувалися багато років у місті. Більшість дворів у незадовільному стані. Мені приємно сказати, що робота з облаштування дворів продовжується», – зауважив мер.

Міський голова зазначив, що ситуація з міським бюджетом складна, однак, не зважаючи на це, у ньому були закладені кошти на ремонт дворів, адже від людей постійно надходять звернення з такими проханнями.

У планах міської ради відремонтувати цьогоріч 24 двори. Нині уже відремонтовано 14. Частина у роботі.

«Постараємося до кінця року їх всі зробити», – наголосив Романюк.

Мер також розповів, що усі прибудинкові території ремонтують комплексно. Зокрема, вкладають нове дорожнє покриття, облаштовують пішохідні доріжки, встановлюють або ремонтують уже наявні дитячі та спортивні майданчики, а також роблять освітлення.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький зазначив, що орієнтовна вартість робіт у дворі на проспекті Грушевського, 28 становить 180 тисяч гривень.

Також посадовці оглянули хід ремонтних робіт на вулиці Привокзальній. Тут, за словами Івана Кубіцького, вартість робіт становить приблизно 245 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очень много вопросов.
первый - поремонтируют ли этот двор так, чтобы, например, к вокзалу дворами во время ливня тоже нельзя было пройти.
второй - чьи это дворы, почему под ремонт с барского плеча попали именно эти.
третий - придомовая территория - собственность жителей дома, к которому она прилегает. опять бюджетные деньги идут туда, куда им даже теоретически не положено идти.
четвертый - 200 тыс за асфальтные латки - не многовато ли?
пятый - сколько жители дома безвозмездно проплатили в ЖКХап за 22 года независимости, и как им теперь преподнесут эту подачку от Кубицкого и К?
Відповісти
ПОКАЗУХА есть высшей степенью организованости!
Відповісти
Зробіть накінець то кінців нормальну дорогу в дворі будинку на Відродження 12!!!!!!!!
Відповісти
А на Федорова 5 вже 10 років нічого не роблять. СТИДОБА. ЩО за влада???? в себе у дворах то все ідеально а як людям то нічого...
Відповісти
А кому поклали ті 10 метрів бруківки??? та доріжка веде в нікуда??? І дійсно - а чому цей двір ???? Бо є три тітки які оббивали пороги міськради?? а в других дворах нема кому ходити по кабінетах, то їм і дуля!!! А цей двір був ще терпимий.І відносно других- то просто ідеальний. То просто цікаво - для чого та витрата грошей??? коли є море ям , в які треба їх дійсно вкласти.
Відповісти
Чому не навести порядок у дворі будинку на пр.Перемоги 26?Жильці писали прохання про зрізання беріз ( старі і можуть під час бурі впасти).Чекають жертв? ЖЕК підвищив плату за утримання будинку і прибудинкової теритрії, а чому ж не обслуговують ту територію? Не двір ,а зарослі кущів і трави по пояс!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Відповідь Юрі .За таку жовч у висловлюваннях ваш двір не буде зроблений ніколи.
Відповісти
Договорився Юра)
Відповісти