«УДАР» розпочав акцію проти міліцейського свавілля*

«УДАР» розпочав акцію проти міліцейського свавілля*
В Україні стартувала акція «СТОП свавілля!», ініційована політичною партією «УДАР Віталія Кличка»: у Луцьку створили Центр оперативного реагування та запобігання випадкам перевищення службових повноважень працівниками силових структур.

Про це розповів голова виконкому, заступник голови Волинського обласного осередку партії Ігор Алєксєєв 19 серпня у Луцьку під час міні-брифінгу.

За словами політика, в офісі обласної організації «УДАРу» створили центр оперативного реагування та запобігання випадкам перевищення службових повноважень працівниками силових структур.

УДАРівці запевнили, що усі звернення, скарги та заяви будуть організовано відсилатись до Центрального комітету партії «УДАР» для підготовки депутатських запитів щодо вирішення проблем громадян із міліцейським свавіллям.

Також пообіцяли, що працівники Волинської обласної організації надаватимуть допомогу у написанні скарг до органів МВС, прокуратури, обласних державних адміністрацій тощо з приводу зловживання службовим становищем працівниками міліції.

«Дуже важливо наразі не замовчувати будь-які факти правопорушень з буку правоохоронців. Це не призведе до результату. Лише спільні дії допоможуть нам вийти на новий рівень життя. Ми чекатимемо на звернення і готові допомогти Вам відновити справедливість!», - заявив Ігор Алєксєєв.

Довідка

Центр оперативного реагування на факти правопорушень з боку правоохоронців створений на базі громадської приймальні народного депутата України Юрія Савчука, що знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Коперника 8а, 2-ий поверх (приміщення Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
давно час покласти край мєнтовському беспрєдєлу
Відповісти
Останні новини
«УДАР» розпочав акцію проти міліцейського свавілля*
20 серпень, 2013, 15:47