У Луцьку боргують три мільйони зарплатних гривень

У Луцьку боргують три мільйони зарплатних гривень
У трійці найбільших зарплатних боржників у Луцьку продовжує перебувати ЛПЕ із заборгованістю обсягом 580 тисяч гривень за пів 2013-ого року.

Про це у вівторок, 20 серпня, повідомила начальник управління економіки Луцької міськради Любов Ковпак під час засідання постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва міськради.

За словами Ковпак, загалом за півроку 2013-ого на всіх типах підприємств у Луцьку заборгували 3,1 мільйона гривень зарплат. Так, на економічно активних підприємствах цей борг становить 1,9 мільйона гривень.

Найбільшими зарплатними боржниками за підсумками першого півріччя 2013 року є КП «Луцьке підприємство електротранспорту», Мостобудівельний загін №60 ПАТ «Мостобуд» Луцька та КП «Автогосподарство Волинської обласної ради».

Своєю чергою, начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова зазначила, що ЛПЕ за перше півріччя цього року отримало майже 6 мільйонів компенсації за пільгове перевезення громадян із 7,6 мільйона запланованих.

Відреагував на такі слова депутат Юрій Вега: «Я не розумію тоді підґрунтя заборгованості по заробітній платі».

«Вони жодної гривні собі на зарплату не заробляють?», - приєднався до колеги депутат Роман Романюк.

Однак, Лілія Єлова зазначила, що на підприємстві заробляють гроші на продажі квитків, утім самі вирішують, куди ці кошти спрямувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку боргують три мільйони зарплатних гривень
20 серпень, 2013, 16:40