Негода в Україні: двоє людей загинуло, повалені дерева та зірвані дахи

Негода в Україні: двоє людей загинуло, повалені дерева та зірвані дахи
В Україні через ускладнення погодних умов двоє людей загинуло, знеструмлені понад пів тисячі населених пунктів.

Про це йдеться у ранковому зведенні ДСНС України.

"Станом на 7 год. 2 серпня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 529 населених пунктів у 7 областях (Львівська – 298, Закарпатська – 90, Івано-Франківська – 57, Тернопільська – 44, Чернівецька – 16, Чернігівська – 14 та Житомирська – 10). До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго", - йдеться у повідомленні.

На території окремих областей внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ) загинуло 2 особи, частково пошкоджено покрівлі 2 житлових будинків, повалено 42 дерева. Повалені дерева розрізали та прибрали. Від ДСНС залучили 116 осіб та 26 одиниць техніки ДСНС, а саме:

Львівська область

1 серпня у м. Львів в Стрийському парку внаслідок падіння дерева загинуло 2 особи. Дерево розрізали та прибрали. Від ДСНС залучали 8 осіб та 2 одиниць техніки.

Закарпатська область

1 серпня у м. Берегово та с. Концово Ужгородського району частково пошкоджено покрівлю 2 житлових будинків, на території міст Берегово, Мукачево, Ужгород, Рахів та Хуст розрізали та прибрали 28 повалених дерев. Від ДСНС залучали 60 осіб та 15 одиниць техніки.

Івано-Франківська область

1 серпня на території міст Калуш, Рогатин, Косів та сіл Ямниця, Павлівка, Підлужжя, Поляниця, Креховичі та Микуличин розрізали та прибрали 13 повалених дерев. Від ДСНС залучалося 48 осіб та 9 одиниць техніки.

Фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Негода в Україні: двоє людей загинуло, повалені дерева та зірвані дахи
02 серпень, 2021, 09:30