У Луцьку збирають кошти для важкотравмованого хлопця. ВІДЕО

У Луцьку збирають кошти для важкотравмованого хлопця. ВІДЕО
У Луцьку волонтери збирають гроші на лікування Андрія Вронського, який отримав важку травму під час відпочинку за містом.

Хлопець потребує дорогого лікування, - пише Слово Волині.

Небайдужі люди перераховують кошти на банківський рахунок. Крім цього днями у Луцьку стартувала акція «Врятуймо життя!», яку організувала волинська обласна молодіжна організація «Регіональний Інститут Європейського Розвитку».

«На те, щоб перерахувати кошти для реабілітації Андрія потрібно вирушити до банку. Ми допоможемо зробити це простіше. Волонтери організації та друзі Андрія із скриньками чергують на вулицях міста Луцька. Подібні скриньки розташовані в кількох супермаркетах та в окремих точках Варшавського ринку. Скриньки оздоблені портретом Андрія та опечатані печаткою організації. Вам залишається лише прийняти рішення і опустити в скриньку ту суму коштів, якою вам хочеться поділитись», - розповідає про акцію голова правління ВОМГО «Регіональний Інститут Європейського Розвитку» Олена Кобріна.



Організатори акції закликають не сприймати волонтерів зі скриньками (а всі вони друзі і знайомі Андрія) за шахраїв і не ображати їх.

Також громадська організація надіслала листи до компаній та установ Луцька з проханням допомогти Андрієві Вронському з лікуванням.

«Усі скриньки відповідним чином опечатані і пожертви гарантовано отримає мама Андрія Вронського прямо в руки. Не залишайтесь байдужими! Тоненька ниточка життя молодого хлопця зараз у ваших руках. Можливо саме ваша щедрість стане краплиною, яка подарує надію Андрію і поверне матері її сина», - закликають волонтери.

Нагадаємо, хлопець постраждав під час купання, 8 серпня, на ставку у селі Струмівка, що поблизу Луцька.

З 11 серпня триває збір коштів на лікування Андрія Вронського: р/р 2924 4825 5091 00 чи на картку ПриватБанку 4405 8858 1181 7656 Назарчук Тарас. Телефон мами Світлани Василівни Мартинюк - (096) 904-26-07.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку збирають кошти для важкотравмованого хлопця. ВІДЕО
21 серпень, 2013, 08:20