У Луцьку будівельники магазину пошкодили балкон приватної квартири. ВІДЕО

У Луцьку будівельники магазину пошкодили балкон приватної квартири. ВІДЕО
Будівельники, які зводять магазин на проспекті Соборності, 38, пошкодили балкон квартири лучанки Олени Орлової (на фото).

Жінка каже, що й так не була в захваті від будівництва, мовляв, заважає постійний шум, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За кілька годин поки жінки не було вдома, майстри самовільно зняли цементні перекриття з її балкону. Натомість приварили до нього залізні кріплення для майбутнього даху крамниці. При цьому, ні власник магазину, ні будівельники, навіть, не поцікавилися думкою жінки, яка стверджує: дозволу у неї ніхто не питав.



«Як прийшла, то побачила, що в мене з двору в стінах просверлені дири і каркаси вже поставлені під дах… І по стіні тоже так само висверлено. Поставлено 7 таких каркасів під дах. На кожен, по двох місцях просверлено», - зауважила лучанка.

Власниця помешкання відразу ж звернулася зі скаргою до правоохоронців. Міліціонери зафіксували даний факт та пообіцяли розібратися. В той же день, на порозі квартири пенсіонерки з’явився виконроб. За словами Орлової, чоловік спробував домовитися. Зокрема, запропонував утеплити балкон та вставити вікно.

Проте, господиня квартири навідріз відмовилася від таких послуг. Також, як переконує жінка, будівельник зізнався їй, що кріплення для даху крамниці, примайстрували порушуючи норми. Замість 15-ти дозволених сантиметрів відступили від підлоги 20.

«Цей прораб, шо робить сказав, - ну там положено 15, але хлопці не оцінили це і трохи вище зробили», - розповіла пані.

Олена Орлова збирається поскаржитися на будівельників у міське управління архітектури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де відео????????7
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Просто бычка не захотела денег, НО ......какая ей х-ер разница будет под ней магазин чи не........просто нашла повод вчепытыся
Відповісти
взагалі то різниця є і велика.... не відомо ще як там роблять той магазин - чи не "міняють" місцями стіни і тп....не так давно в Луцьку підїзди сипались...
Відповісти
Закон про приватну власність порушили. Порушили. Дозвіл є. Нема. То про що тут сперечатись. Нехай облаштують жіночці балкон. Думаю вона не буде проти. Але тепер легше з вулиці в квартиру потрапити злодіям. Тому балкон треба перероблювати. Тільки як? Грати не поставиш. Проблема.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку будівельники магазину пошкодили балкон приватної квартири. ВІДЕО
21 серпень, 2013, 09:45