Нардеп Івахів порадив брати приклад із Арнольда Шварценеггера

Нардеп Івахів порадив брати приклад із Арнольда Шварценеггера
Колишній губернатор американського штату Каліфорнія і світова знаменитість Арнольд Шварценеггер (на фото) - достойний приклад для українських політиків, - вважає народний депутат України Степан Івахів.

Про це Івахів пише у своєму блозі на сайті Korrespondent.net.

«У губернаторському кріслі «залізний Арні» зробив неможливе в американській політиці - він першим в сучасній історії США, захищаючи інтереси своїх громадян, виступив проти партійної ідеології» - нагадав Івахів.

Івахів пише: Шварценеггер був обраний губернатором від Республіканської партії, проте постійно заявляв, що Штатам необхідно підписати Кіотський протокол.

Шварценеггер розумів, що спонсори Республіканської партії ніколи не дозволять адміністрації Джоржда Буша ратифікувати Кіотський протокол. Тому він закликав американський бізнес проявити власну ініціативу - самим взятися за енергозберігаючі технології, не чекати, доки політики при владі почнуть думати про довкілля (а не про гроші спонсорів), які допоможуть на виборах цю владу втримати.

І «Залізного Арні» почули. Доки американські політики намагалися навісити на губернатора, який пішов проти партійної дисципліни, ярлик зрадника, провідні американські компанії почали упроваджувати енергозберігаючі технології.

Шварценеггер постійно закликав політиків починати з себе. Неможливо вимагати від людей економити та платити більше податків, в той час як державні чиновники ні в чому собі не відмовляють за бюджетні кошти. У рамках програми скорочення витрат бюджету штату, Арнольд Шварценеггер повністю відмовився від заробітної плати (а це майже 180 тис. доларів на рік).

У інтерв’ю програмі «Вечірній Ургант» Шварценеггер дав пораду кандидатові в губернатори Московської області: «Політик, який переможе на виборах, перш за все має пам’ятати, що незважаючи на те, що в нього є своя власна ідеологія, найголовніше в його роботі – це об’єднувати людей. Він має знайти спосіб служити народу, а не своїй партії. Дуже часто політики застрягають в ідеології і в тому, що вони мають слугувати своїй партії, а не народу».



Степан Івахів пише у своєму блозі: «Хотів би, щоб всі депутати-мажоритарники, а особливо ті, хто сьогодні перебуває під партійними прапорами, уважно послухали пораду від живої легенди. Може тоді депутати не будуть зривати голосування щодо питань, які є дуже важливими для людей, бо ініціаторами законопроекту виступили їхні «ідейні» вороги? Може тоді вони зрозуміють, що парламентські трибуни блокуються тільки аби вгодити партійним лідерам, але ніколи задля захисту інтересів простих людей? Може тоді слуги народу зрозуміють, що це аморально, - волати про тяжке життя пересічних громадян на всіх телеканалах, але при цьому отримувати десятки тисяч гривень матеріальної допомоги з державного бюджету на власне оздоровлення? Може тоді наш парламент, врешті, почне повертати втрачену людську довіру?…»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще він зраджував дружині. Теж приклад для наслідування. А кіотській протокол США так і не підписали. Так що фуйня все це.
Відповісти
до чого тут сімейні справи Арні?
Відповісти
До того, що нєфуй пургу нести.
Відповісти
КакЧан и Гришина бегали по изберкому на выборах 21-го округа в 2012 г. за Гузёвую сотку и кричали Ивахов барыга и подлец, а сейчас его статейки клёпают!!!Все имеют свою цену и даже хохлонационализм и как видно не дорого.это очень хорошо!
Відповісти
бо ці баби-дури
Відповісти
Останні новини
Нардеп Івахів порадив брати приклад із Арнольда Шварценеггера
21 серпень, 2013, 11:16