У жорстокому вбивстві оленя на Волині підозрюють керівника шахти, – нардеп

У жорстокому вбивстві оленя на Волині підозрюють керівника шахти, – нардеп
Народний депутат, голова Конфедерації Вільних профспілок України Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, посилаючись на свої джерела у прикордонній службі повідомив, що за гарячими слідами за підозрою у браконьєрстві було спіймано керівника шахти «Бужанська» (ДП «Волиньвугілля») Олександра Онопрієнка.

Про це Волинець написав у Facebook.

Нагадаємо, прикордонники Волинського загону вчора вночі спинили чоловіка, який рухався на квадроциклі.
Працівники патрульного відділу прикордонної служби «Амбуків» помітили на транспортному засобі та одязі водія сліди схожі на сліди крові. Оглянувши місцевість, прикордонники виявили застреленого оленя - труп тварини, занесеної до Червоної книги України.

Про факт виявлення ознак кримінального правопорушення прикордонники повідомили працівників лісомисливського господарства та співробітників Нацполіції.

Транспортний засіб та умертвлену тварину передали на експертизу.
За попередньою інформацією, вбито самицю оленя, вид якої є вимираючим і занесений до Червоної книги. Щобільше, самиця вигодовувала оленят.

"Тримаємо цю справу на контролі та сподіваємось на об’єктивне розслідування. Тим більше, що репутація пана Онопрієнка біжить попереду нього та на Волині кажуть, що і до людей, працівників людським, добрим ставленням він не відрізняється. Та й за вирішенням нагальних проблем шахтарів «Бужанської» Олександр Васильович не помічений", - додав Волинець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумніваюсь,що від дуже скрутного становища та злиденного існування цей виродок змушений був умертвити таку тварину.Шкода,що у нашій країні за такий злочин дуже слабеньке покарання.Та ще я впевнени,що адвоктсько-адміністративний ресурс цього виродка дозволить йому взагалі уникнути покарання.
Відповісти
Останні новини
У жорстокому вбивстві оленя на Волині підозрюють керівника шахти, – нардеп
06 серпень, 2021, 13:25