З Луцька хочуть «видалити» приміські маршрутки

З Луцька хочуть «видалити» приміські маршрутки
Потрібно «вивести» приміські маршрутки з луцького вокзалу, - переконаний луцький міський голова Микола Романюк.

Про це він заявив під час засідання виконкому міськради 21 серпня.

На думку мера Луцька, багато приміських маршруток курсують через центр міста, що є неприпустимим.

«В першу чергу вони забирають пасажирів у міських перевізників», - зазначив Романюк.

До того ж, як стверджує міський голова, додаткові маршрутки сприяють забрудненню повітря.

«Їде автобус, а за ним – чорна хмара», - додав він.

Мовляв, в Луцьку і так курсує приблизно 250 автобусів, які здійснюють міські перевезення.

Тож, Романюк зазначив, що задля врегулювання цієї проблеми потрібно зустрітися з головою облдержадміністрації або його заступником і домовитися про врегулювання проблеми.

«Максимально ці маршрутки треба прибрати», - зазначив міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«В першу чергу вони забирають пасажирів у міських перевізників», - зазначив Романюк. Звичайно, навіщо меру міста думати про зручність проїзду пасажирів всього району, краще підвищити доходи кільком (а може і одному) перевізникам.
Відповісти
Якщо "планета" надійшла на голову Романюку - це вже навічно. Треба залишати владне корито....
Відповісти
Романюк - олень!!!
Відповісти
На яку думку, якого мера, він взагалі про яке місто??? Жодна приміська маршрутка (а ні з вокзалу, а ні з іншої автостанції) не їде через центр міста!!!
Інша справа що простим людям прийдеться платити за лишню пересадку.
А на рахунок «Їде автобус, а за ним – чорна хмара» то пан МЕР не хоче брати на себе відповідальність за те що возять людей у цих смердючих скотовозах! Я так розумію?
Відповісти
Вже й Романюку зайшло!!! Це шо тепер людям доведеться доїжджати до початку Луцька і пересідати?! Він не подумав, що цими маршрутками користуються не лише мешканці прилеглих до Луцька районів (більшість з яких працюють тут на благо міста), але ними їздять і самі лучани, тобто ті, хто обрав Романюка, і більшість з них їздять не по місту...
Відповісти
Нехай перевізники введуть місячні проїздні квитки, погодинні, по 30хв. 15 хв., а то внас і так можна пів зарплати проїздити за пів дня.
Відповісти
І чого галас підняли? Правильно Романюк каже. Чому перевізники пригородних маршруток повинні забирати заробіток у міських? Чому Привокзальна площа повинна бути схожа на "альо, гараж" із автозламками? Хай дійсно підключається до вирішення цього питання обладміністрація та облрада. Для приміських автобусів є АВТОВОКЗАЛ, який знаходиться за 300 метрів від з.-д. вокзалу.
Відповісти
Справді, рожищанські маршрутки відходять з Привокзальної площі кожних три хвилини, зате четвірки тролейбуси - рідкість. Можна пустити рожищанський транспорт тільки до колишньої кінцевої 22 маршруту на вул. Ковельській, і то їм зажирно. Луцьк із того ніяких податків не отримує.
Та сама біда зі смердючими ківерцівськими маршруткамиз брудними чохлами на пасажирських кріслах, які довозять ківерчан на Старий ринок, до тубдиспансеру та технічного університету. Навіщо вони об"їжджають ціле місто? Досить до Варшавського ринку - і до побачення.
Відповісти
Завдяки приміським маршруткам люди влтку, коли немає гарячої води, хоть їздять на озера чи ставки. Та і людям з прилуцьких сіл, добиратися на роботу з пересадками погано буде.Автостанція маленька, щоб всі приміські туди запихнути,а розширювати її немакуди- збоку сільпо з Храмом, який років 10 строїться , а з іншого базар.
Відповісти
Краще пустіть ще одну маршрутку.Бо влітку - так сяк доберешся, а взимку - огого!
Потім проблема ще в тому, що після 22.00 - це єдина маршрутка яка ще їздить. А то все пішки доводиться долати відстань від повороту на Володимирську до кінцевої. При тому, що каналізації відкриті, а світла вдовж дороги - нема. Я вже про спущених собак мовчу
Відповісти
а про зручність для пасажирів приміських автобусів Романюк не переймається!бо сам не їздить!наприклад рожищенські маршрутки ніяк не конкурують з міськими!бо через центр не їздять!
Відповісти
Останні новини
З Луцька хочуть «видалити» приміські маршрутки
21 серпень, 2013, 12:08