Лучанка поскандалила в міській раді

Лучанка поскандалила в міській раді
Людмила Коновальчук прийшла у міськраду і почала скаржитися на те, що у місті «нічого не робиться»: прибудинкові території і тротуари не ремонтують, а за будинками не доглядають.

Про це лучанка, що мешкає у будинку на проспекті Перемоги, 25, заявила на засіданні виконкому 21 серпня.

Жінка зазначила, що у її будинку комунальники практично нічого не роблять. Зокрема, вже давно не мили вікна у під’їздах.

До того ж, не влаштовував лучанку й стан прибудинкової території та тротуарів на проспекті Перемоги.

На скарги лучанки відреагував луцький міський голова Микола Романюк. Так, він зазначив, що потрібно до Дня Незалежності організувати зустріч мешканців будинку із директором ЖКП, яке опікується будинком і поспілкуватися з ним щодо зазначених проблем.

«Якщо вони захочуть відмовитися від послуг, то будь ласка», - зазначив мер Луцька.

Микола Романюк також висловив свою позицію і щодо інших проблем.

«Є безліч прибудинкових територій, де є ями і калюжі, це є, цього ніхто не скриває. 10 буде доопрацьовано до кінця осені. Тротуар на проспекті Перемоги буде зроблений ще цього року», - каже він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець, що поскандалила. Скандал - наше все! Жіночка не полінувалась: одяглась, поїхала в міськраду, пересварилась там зі всіма... і поїхала додому! звісно, за цей час можна було б і під своїми дверима попідмітати, і вікно помити, але кого це цікавить! Більшість лучан звикли жити за принципом: "Чисто там де прибирають", хоча істинно вираз звучить так: "Чисто там, де не смітять".
Відповісти
Підтримую. Коли вже зрозуміють, що потрібно мінятись самим, а не перекладати вину на когось. Як то кажуть "Я п'яний дебіл - винуватий президент".
Відповісти
Ага. І справді, ніж ходити скандалити - віника в руки і прибирайте, вікна помийте, траву покосіть, двора заметіть, асфальт покладіть, дитячий майданчик облаштуйте, а я прозвітуюсь як гарно попрацював. Ще й квартплату підвищу. Бо ж за такі "надані" послуги треба й платити відповідно.
Відповісти
пишіть на сайт "ЖКГ-контроль" допомагають у вирішенні будь-яких питань, пов язаних з комунальниками та жеком!!!! нам допомогли відремонтувати сходи до під їзду. у службі працюють активісти, які відсилають заявки і юристи. усі послуги безкоштовні.
Відповісти
Ця жіночак регулярно приходить на виконком і влаштовує скандали. До прикладу на одному із засідань досить активно вихваляла Януковича, владу та ПР. Сьогодні ж висловлювала зауваження, що влада не дбає про дороги й прибудинкові території. Складається враження що їй байдуже кого й за що критикувати.
Відповісти
бажає бути кращою! До чого тут Янукович чи Тимошенко! "Вона сидить, а Україна працює".
Відповісти
Чи не їй заважав портрет Тимошенко на будинку біля мостопроводу по пр.Перемоги?
Відповісти