На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя. ФОТО

На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя. ФОТО
На Волині відновлюються територіальний автошлях Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони перлини Шацьких озер. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Із 13,2 км протяжності дороги 5,6 км потребувало невідкладного відновлення. Ремонт вже стартував – на відтинку від села Пульмо до урочища «Гряда» працюють дорожники. Замість зношеного білощебеневого та грунтового покриття зводиться багатошаровий міцний дорожній одяг з асфальтованим покриттям.

Підрядник відпрофілював старе покриття і укладає шари основи зі щебенево-піщаної суміші. Водночас проводяться роботи з видалення порослі в смузі відведення. За сприятливої погоди працюють і вдень, і вночі.

Проєктною документацією передбачено влаштування двох шарів основи, поверх якої – два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару по всій протяжності ділянки зі сторони прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту.

Ремонтні роботи планують завершити в жовтні.

Рух транспорту ділянкою Пульмо – Гряда організовано в реверсному режимі. Цьогоріч це третя дорога на території багатої на водойми Шаччини, що відновлюється у рамках президентської програми.

На сьогодні відремонтовано понад 26 км автошляху Т-03-02 та всю дорогу Т-03-06 – 22,5 км.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай би ще заодно поремонтували центральну вулицю в селі Бірки, що біля Любомля, а то як вияснилося міська рада не може ремонтувати, бо по документах центральна вулиця є дорогою державного значення, і ремонтувати повинен обласний автодор...
Відповісти
Останні новини
На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя. ФОТО
10 серпень, 2021, 11:10