На Львівщині відгуляли фестиваль «Захід». ФОТО

На Львівщині відгуляли фестиваль «Захід». ФОТО
У Львівській області 16-18 серпня відбувся масштабний музичний фестиваль «Захід». Цьогоріч фест святкував свою п’яту річницю.

Як і у минулі два роки, фестиваль організували на території колишнього дитячого табору «Сонячна Галявина», що у селі Родатичі Городоцього району за 40 кілометрів від Львова.

Вхід на фестиваль був платним: вартість квитка на три дні становила 300 гривень. До слова, на місці квитків не продавали, про це треба було подбати заздалегідь.

Як повідомили організатори, цьогоріч на «Захід» приїхало близько 12 тисяч людей. Ще 1,5 тисячі – персонал фестивалю. Молодь добиралася автобусами, залізницею. Чимало компаній приїхали власними автомобілями.

Територія, на якій відбувався фест, оточена лісом, двома ставками та полем. Фестивальники жили у наметах. На території були душі, туалети, камера схову, пункти підзарядки мобільних телефонів, можна було купити їжу та напої. Щоправда до душів та за питною водою вдень були черги.

Організатори фестивалю забезпечували охорону фестивальної території, пункт медичної допомоги, чергування нарядів міліції і рятувальників тощо.

Під час фестивалю трапилася і велика неприємність – помер 27-річний хлопець зі Львова. Медики повідомили, що у молодого чоловіка стався серцевий напад.

Впродовж трьох днів публіку розважали майже 50 гуртів. Діяло три сцени: головна, мала та арт-сцена. На останній, окрім музикантів, свою творчість презентували театральні колективи та письменники.

Цього року на «Заході» виступили Zdob Si Zdub, Ляпис Трубецкой, Воплі Відоплясова, Скрябін, Бумбокс, Noize MC, Крихітка, O.Torvald, The Вйо, Роллікс, Сергій Жадан та Собаки в Космосі, Сестри Тельнюк, Rocky Leon, Фліт, Аліна Орлова, Карна тощо.

До слова, саме на «Заході» лідер гурту «Скрябін» Кузьма відсвяткував свій 45-й день народження, а молодь із Луцька назбирала польових квітів й подарувала музиканту.

Цікаво, що під час фесту на головній сцені перед тисячною публікою хлопець із Черкащини запропонував вийти заміж своїй дівчині.

Однією із ведучих фестивалю була лучанка – радіоведуча із «СіД FM» Вікторія Жуковська. Вона розповіла: на фестивалі побували не лише українці. Серед фестивальників було чимало білорусів, приїхали люди і з Росії, Литви, Іспанії, Німеччини, Польщі, Канади.

Під час закриття фестивалю серед відвідувачів розіграли 20 квитків на «Захід-2014».

ВолиньPost публікує фотографії із фестивалю, зроблені фотографами AfishaLviv.net та HD-studio.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДААААААААААА.................
Відповісти
хочу ще!)
Відповісти
Останні новини
На Львівщині відгуляли фестиваль «Захід». ФОТО
22 серпень, 2013, 14:30