У Луцьку презентують книгу про функціонування міст для дітей

У Луцьку презентують книгу про функціонування міст для дітей
23 серпня у Луцьку відбудеться презентація інтерактивної дитячої книги «У міста є я» за авторством засновниці Міжнародного саміту мерів Ірини Озимок. Про це йдеться на сайті мерії.

Це перша книга в Україні, яка розповідає юним читачам про механізми функціонування міст та роль жителів у формуванні майбутнього своєї громади.

У рамках візиту заплановані дві важливі зустрічі: перша - зустріч маленьких жителів з міським головою Ігорем Поліщуком та Іриною Озимок для обговорення справ у місті та напрацювання спільних ідей щодо вдосконалення Луцьк.

Подія пройде в інтерактивному форматі з цікавими завданнями про місто. Учасники зустрічі матимуть змогу поставити запитання міському голові про те, як функціонує місто, відвідати його кабінет, дізнатися більше про транспорт, воду, тепло, сміття, дитячу участь, а також запропонувати власні ідеї для якісних змін у місті.

Маленькі лучани «попрацюють» у сесійній залі, аби детально ознайомитися з роботою місцевої влади. Зустріч відбудеться об 11:30 у міській раді за адресою вул. Богдана Хмельницького, 19.

Реєстрація дітей за посиланням:


Через епідеміологічну ситуацію кількість місць обмежена, тому просимо зауважити, що участь дитини у заході буде можлива тільки після письмового підтвердження, а заповнена форма не є автоматичною перепусткою на захід.

Луцьк стане першим містом, в якому дитяча книга «У міста є Я» буде опрацьована у дитячих садках та школах у формі навчальної гри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентують книгу про функціонування міст для дітей
12 серпень, 2021, 12:53