У мерії Луцька планують віддати в оренду або продати 8 земельних ділянок

У мерії Луцька планують віддати в оренду або продати 8 земельних ділянок
Луцька міська рада шукає виконавця послуг з виконання робіт із землеустрою ділянок, які хочуть віддати в оренду або продати під час земельних торгів.

Для цього оголосили конкурс, переможці якого займуться виготовленням та погодженням в установленому законодавством порядку проектів землеустрою ділянок, - повідомили у прес-службі мерії.

Йдеться про вісім ділянок:

1) м. Луцьк, вул. Ветеранів, орієнтовна площа – 0,14 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень (продаж земельної ділянки у власність).

2) м. Луцьк, вул. Глушець, орієнтовна площа – 0,08 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень (продаж земельної ділянки у власність).

3) м. Луцьк, вул. Єршова, орієнтовна площа – 0,25 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування об’єкту автосервісу (продаж земельної ділянки у власність).

4) м. Луцьк, вул. Єршова, орієнтовна площа – 0,25 га, цільове призначення – для розташування стоянки та споруд для зберігання транспортних засобів (продаж права оренди).

5) м. Луцьк, вул. Ківерцівська, орієнтовна площа – 0,07 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування об’єкту автосервісу (продаж земельної ділянки у власність).

6) м. Луцьк, вул. Львівська, орієнтовна площа – 0,04 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування закладу торгівлі або закладу громадського харчування (продаж земельної ділянки у власність).

7) м. Луцьк, вул. Мамсурова, орієнтовна площа – 0,52 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування виробничих та складських приміщень (продаж земельної ділянки у власність).

8) м. Луцьк, вул. Ранкова, орієнтовна площа – 0,16 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування виробничих та складських приміщень (продаж земельної ділянки у власність).

Охочим стати учасниками конкурсу потрібно звернутися за адресою: 43025, Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35, управління земельних ресурсів Луцької міської ради, кабінет 21.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У м. Луцьку на вул. Глушець вже давно йде будівництво. Тепер ще хочуть, щоб коштом бюджету замовили документацію і за копійки віддали цю ділянку вже відомому власнику?
Відповісти
Останні новини
У мерії Луцька планують віддати в оренду або продати 8 земельних ділянок
22 серпень, 2013, 09:54