Бізнес втікає з Нововолинська

Бізнес втікає з Нововолинська
Деякі підприємства, які працюють в Нововолинську, вважають за краще зареєструватися в іншому місті.

До цього їх спонукають дії податківців, які торік "погосподарювали" на ливарному заводі, а цього року на "Кроноспані", - розповів Волині-новій міський голова шахтарської столиці Волині Віктор Сапожніков.

За його словами, це призводить до зменшення доходів міського бюджету, адже підприємства, які переїхали, перестають платити податки в казну Нововолинська.

"Не сприяють нарощуванню темпів виробництва дії окремих контролюючих органів. Торік лихоманило ливарний завод, коли податківці повністю заблокували роботу адміністрації. Два місяці не відвантажували продукцію, через що, напевно, пожинаємо сумні наслідки: втрачені не лише темпи, а й ринки збуту", - мовив він.

Серед інших причин фінансових негараздів міста мер вбачає економічнку кризу.

"Є речі, які не залежать ні від мене, як міського голови, ні від депутатського корпусу, ані від нововолинців. Напевно, не можна оминути увагою те, що в світі панує економічна криза. Спостерігається спад промислового виробництва і в нашому місті. Наші шахти зменшили видобуток вугілля і планові завдання виконують на 94,7 відсотка", - відзначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бізнес втікає з Нововолинська
22 серпень, 2013, 12:03