На волинському кордоні затримали двох нелегалів з Алжиру, які хотіли потрапити до країн ЄС

На волинському кордоні затримали двох нелегалів з Алжиру, які хотіли потрапити до країн ЄС
Прикордонники Волинського загону виявили неподалік українсько-польського кордону чоловіка та жінку, які мали намір незаконно потрапити до країн ЄС.
Про це повідомила пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Отримавши інформацію про рух невідомих в бік держрубежу, військовослужбовці відділу «Рівне» розпочали пошук ймовірних порушників. Невдовзі прикордонний наряд за 500 метрів до кордону затримав двох осіб.

Правоохоронці з'ясували, що затриманими є громадяни Алжиру. Жінка кілька днів тому в законному порядку прибула в Україну, аби навчатися в одному з київських вишів. Чоловік же, перебуваючи нелегально в одній з країн ЄС, дізнавшись, що його наречена в Україні, вирішив будь-що зустрітися з нею.

У незаконний спосіб алжирець перетнув кордон та подався до столиці. Однак, в нашій країні на довго залишатися парочка не планувала, тому разом рушили до українсько-польського кордону, щоб в обхід діючих пунктів пропуску потрапити за кордон. Та співробітники Держприкордонслужби завадили їхнім планам.

Затриманих доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Долю іноземців вирішить суд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На волинському кордоні затримали двох нелегалів з Алжиру, які хотіли потрапити до країн ЄС
22 серпень, 2021, 00:25