Дітей без щеплень можуть не пустити в школу. ВІДЕО

Дітей без щеплень можуть не пустити в школу. ВІДЕО
Дітей без обовʼязкових щеплень можуть не пустити до школи, натомість їм пропонують навчатися вдома чи в приватних школах.

Про це напередодні попередила батьків представниця Міністерства охорони здоровʼя Олена Терещенко, йдеться у сюжеті ТСН.

За її словами, якщо батьки принципово проти щеплень, їм можуть лише рекомендувати вакцинувати дітей за індивідуальним графіком. І лише після цього відвідувати звичайний загальноосвітній заклад.

Якщо ж такий варіант теж не підходить, то навчатися слід індивідуально вдома або ж у приватній школі.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстрували законопроект, у якому пропонується скасувати обовʼязкові щеплення для дітей. Лише минулого року в Україні померли щонайменше 8 дітей, батьки яких переконані, що трагедія сталася саме через неякісну вакцину. Однак, у Міністерстві охорони здоровʼя щоразу запевняли, що це лише збіг у часі і щеплення тут ні до чого.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я деколи думаю, що приватне дешевше коштуватиме. Та й певно більше додасть розуму.
Але хто видаватиме свідоцтво про отримане навчання?
Відповісти
Ну навчатися в приватній школі, чи в державній, за індивідуальним графіком вирішує кожен з батьків не вакцинованих дітей для себе сам. А свідотство про отримання освіти вам видадуть і там, і там.
Відповісти
Ну правильно, якщо зыбрати невакинованих дітей у закритому колективі, то спалах захворювання не змусить себе довго чекати. Вже через це проходили, в 90х 700 дітей загинуло, через те що не були щеплені проти дифтерії. Думаю в МОЗ, так само як і ніхто з нас не хочить повторення.
Відповісти
Просто Минздрав в отличае от родителей которые не прививают своих детей задумываетс о том, какие последствия может нести массовый отказ от вакцин. А результат один - распостранение заболевания, и эпидемию. По тому минздрав пытается всеми силами предотвратить это.
Відповісти
Останні новини
Дітей без щеплень можуть не пустити в школу. ВІДЕО
22 серпень, 2013, 17:04