У найбільшому музеї Луцька – виставка з унікальними марками

У найбільшому музеї Луцька – виставка з унікальними марками
У Волинському краєзнавчому музеї на виставці до Дня Незалежності та Дня Прапора експонують марки з державними символами України.

А 22 серпня у закладі відбулася тематична година "Україна в символах і оберегах", - повідомили у музеї.

На фотодокументальній виставці можна дізнатися історію становлення офіційних символів української Держави: Герба, Гімну та Прапора України у кінці 1980 – 1990-х роках. Переглянути витяги із Конституції, що стосуються становлення та використання символів України, правила використання символіки.

Виставка стала логічним доповненням до розділу експозиції "Волинь: історія, політика, економіка, культура". Також на виставці представили і неофіційні символи України, а саме речі, що символізують нашу країну, без яких не можна уявити побут та свята українців (дідух, коровай, сорочка, писанки, вінок та інше).

Доповненням до виставки стала колекція філателії та філокартії, що присвячена офіційним символам України та знаменним подіям нашої історії, волинського колекціонера Ігоря Гнатюка.

Відвідувачі виставки мали можливість взяти участь у майстер-класі по виготовленню мініатюрних прапорців в національних кольорах та листівок (на фото).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: свято, музей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У найбільшому музеї Луцька – виставка з унікальними марками
23 серпень, 2013, 08:21