На Волині впіймали п'яного чиновника-водія

На Волині впіймали п'яного чиновника-водія
Волинські міліціонери у Старовижівському районі затримали чиновника, який керував автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

22 серпня приблизно о 16:00 автоінспектори зупинили автомобіль марки "Ауді-80", - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Інспектори відрекомендувались та почали перевіряти документи. Як з’ясували, за кермом перебував один із посадовців Старовижівського району. Під час спілкування від водія було чути різкий запах алкоголю.

Після цього міліціонери запропонували водію проїхати на в Старовижівську ЦРЛ. Він на цю пропозицію міліціонерів погодився не відразу. Та все ж таки до лікарні поїхав, проте від обстеження відмовився.

Слід зазначити, що до лікарні приїхало троє чоловік, знайомих водія, які себе грубо поводили з правоохоронцями і намагалися вирішити питання "без протоколу".

Міліціонери щодо водія "Ауді" склали адміністративний протокол за статею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення - керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розтріляти козла...
Відповісти
Останні новини
На Волині впіймали п'яного чиновника-водія
23 серпень, 2013, 10:24