У День Прапора губернатор Волині говорив про місце України в Європі. ФОТО

У День Прапора губернатор Волині говорив про місце України в Європі. ФОТО
Цінування Державного Прапора як одного з символів незалежної держави громадянами України свідчить про те, що українці розбудовують суверенну країну європейського зразка, - наголосив Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про це він заявив під час урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України під стінами облдержадміністрації 23 серпня.

Хоча святкування мало розпочатися о 9:00, люди почали збиратися на Київському майдані ще приблизно за півгодини до урочистостей. Так, окрім Бориса Клімчука, голови Волинської облради Володимира Войтовича та декількох їхніх заступників та голів управлінь ОДА, на заході були присутні й правоохоронці та військовослужбовці, ветерани у формі ОУН-УПА.



Після урочистого внесення Державного Прапора України до флагштоку та його підняття, під час якого звучав Державний Гімн України, у небо випустили синьо-жовті кульки.
Після цього із вітальним словом до присутніх звернувся голова Волинської ОДА.



У своїй промові Борис Клімчук зауважив, що урочисте підняття Державного Прапора України сьогодні, 23 серпня, – це вже не тільки урочиста церемонія.



«Це – добра, правильна державна традиція, яка символізує повагу українського народу до державних символів і ще раз підкреслює наше законне і зреалізоване прагнення до свободи і незалежності», - зазначив губернатор Волині.



Мовляв, той факт, що зараз прапор вивішують не лише на установах органів влади та місцевого самоврядування, а й на своїх будинках та офісах багато громадян – ознака патріотизму українців та любові до своєї землі, а ще підтвердження того, що Україна на правильному шляху: розбудови суверенної країни європейського зразка.



«Я переконаний, жовто-блакитний стяг як ознака прагнення жити і працювати у вільній демократичній державі вже є надійним фундаментом нашого спільного дому, незалежної України як повноправного члена світової спільноти, як майбутнього повноправного заформалізованого учасника євроспільноти», - підсумував Борис Клімчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно, що у Клімчука костюм 10-15 тис.грн., а у Войтовича 500-600 грн...
Відповісти
Тому Войтович так голову і похнюпив!:)))
Відповісти
з всього дійства поважаю тільки пацанів-кадетів, чи як там їх зараз називають, служіть державі кадети-курсанти,бігайте кроси з повною викладкою і будьте здоровими, як ми колись))), і кладіть на усіх посадовців, ви служите тільки Україні державі...кадети!!!
Відповісти
Якби не Боря і іже с нім, то ми б вже давно жили краще і йшли в Європу, а то ті крвосісі вже задовбали. Вони б радо червоний прапор піднімали ніж національний.
Відповісти
що це по грошах невигідно
Відповісти
Слукавил этот демонкратор.Зачем об этом месте говорить,когда его можно было показать на самом себе...
Відповісти
Останні новини
Обрали сім символів Луцька
23 серпень, 2013, 11:21
У День Прапора губернатор Волині говорив про місце України в Європі. ФОТО
23 серпень, 2013, 10:56