Власник електросамоката, яким у Луцьку збили 4-річну дівчинку, хоче відшкодувати лікування

Власник електросамоката, яким у Луцьку збили 4-річну дівчинку, хоче відшкодувати лікування
У Луцьку на проспекті Волі, 1 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю водійки електросамоката та дитини. 27 серпня ввечері чотирирічна дівчинка отримала травми внаслідок удару самокатом.

Як повідомили Суспільному в цілодобовому травмпункті Волинської обласної дитячої лікарні, на місце прибули медики "швидкої", котрі оглянули травмовану. Від удару дитина отримала забій носа та губи.

Після огляду у медичному закладі дівчинку відпустили з батьками додому. "Був удар ділянки голови, але на момент огляду травми виявлено не було", – зазначили в травмпункті.

Як повідомив Суспільному телефоном один із власників сервісу, котрий надає послуги прокату електросамокатів у Луцьку, Сергій Совик, ДТП трапилася випадково, через необережність водійки.

Зі слів підприємця, самокат після наїзду на дитину перевірили: "Гальма справні. Немає стопа, але це ніяк не впливає на процес гальмування. Навіть якщо одночасно натиснути і на газ, і на тормоз, то самокат починає гальмувати", – каже Сергій Совик. Додає: вже зв'язався з батьками дівчинки та страховою компанією для відшкодування дитині витрат на лікування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніс і губа тепер не на голові? В мене мабуть застарілі знання анатомії
Відповісти
Вже ті самокатчики задовбали. Кому прибутки а простим людям Небезпечно гуляти по парку чи по вул.Лесі Українки і по тротуарах в будь якій частині міста.
Відповісти
Останні новини
Власник електросамоката, яким у Луцьку збили 4-річну дівчинку, хоче відшкодувати лікування
27 серпень, 2021, 22:59