У Луцьку пенсіонер зі списом полював за собакою

У Луцьку пенсіонер зі  списом полював за собакою
Посеред білого дня у дворі, що на проспекті Грушевського, між кількома будинками один з місцевих мешканців влаштував криваве полювання на собаку за допомогою саморобного списа.

Все це відбувалося на очах у дітей, ‒ пише Вісник+К.

Власник тварини Володимир Карпось (на фото), того дня, як і зазвичай, вийшов на прогулянку зі своїм псом Вовчиком. Але чоловіку терміново потрібно було вирішити деякі справи. Він лишив собаку дітлахам у дворі, які любили бавитись з Вовчиком, і пішов додому зробити один дзвінок. За кілька хвилин з вулиці стали долинати дитячі крики. До балкона Володимира прибігли дітлахи і крізь сльози, розповіли, що сусід дід Роман зарізав собаку.

Володимир стрімголов вибіг на вулицю і знайшов свого чотирилапого друга, який у нього живе уже сім років, у калюжі крові. Як розповіли збентежені діти, дід Роман з приватного будинку, який знаходиться у цьому ж дворі, влаштував полювання на Вовчика із саморобним списом (до довгої палки пенсіонер прив’язав якусь заточку). З цією зброєю він ганявся за твариною, і кілька разів штрикнув її у груди та шию. Зробивши свою чорну справу, пенсіонер перекинув своє дикунське знаряддя через паркан на своє подвір’я. Коли з’ясовувати обставини злочину прийшов дільничний, списа уже ніде не було.

Володимир Карпось відвіз свого домашнього улюбленця у ветеринарну клініку, де собаку півтори години оперували. За кілька днів після інциденту родина Карпосів мала летіти на відпочинок у Туреччину. Проте Володимир залишився вдома доглядати Вовчика (щодня потрібно було робити укол вартістю у кількасот гривень), відправивши дружину з дитиною самих. У Вовчика ‒ проблеми з пораненою лапою і шрами на шиї, але він лишився привітним до людей.

Як зазначив начальник Луцького міськвідділу внутрішніх справ Василь Марчишак, проти живодера порушили кримінальне провадження за статтею 299 ч. 2, у якій йдеться про жорстоке поводження з тваринами. Карають за такий злочин від штрафу до двох років обмеження волі. Матеріали у справі одного разу прокуратура міста Луцька повертала у міліцію на доопрацювання. Нині вирішується питання про оголошення пенсіонеру підозри у скоєні злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба проти таких господарів собак справи порушувати, собаки не на поводку, без намордників' за рік сотні скалічених по Луцьку людей.
Відповісти
Анжела,а тебе що,та собака сильно покусала ?
Відповісти
"У Луцьку пенсіонер зі списом полював за собакою"- чего только не сделаешь, когда кушать хочется...
Тем более - праздник, ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТИ!!!:)
Відповісти
А потім цей старий псих на дітей почне полювати.
Відповісти
звиндіти на загал...Кого конкретно зїла собачка?
Відповісти
А что, его хата уже и не горит? Я за своего питомца легко спалю хату обидчика :)
Відповісти
Старого звичайно треба судити, але і власник теж має заплатити штраф за вигулювання без намордника та ошийника
Відповісти
к психиатру чувака.
и каждого второго советского пенсионера туда же надо, я так смотрю.
Відповісти
Вот на Гулака живу, во дворе через который прохожу домой жители двух собак прикормили, так вот днем они спят собаки в смысле,а когда вот я домой возвращаюсь, а это около 23 или 0 эти обе твари бросаются на людей и на меня которые мимо проходят, смотрю вы все тут такие умные, посоветуйте, что делать, потому-как стрелять из ружья их хоть и ночью жесть, планирую отравить, покусали сзади бросились молча за ногу и сумку порвали, неприятно как-то...
Відповісти
Так никому нет дела, я выхожу на охоту...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пенсіонер зі списом полював за собакою
23 серпень, 2013, 17:03