У США фермер заховав 500 раритетних Chevrolet. ФОТО

У США фермер заховав 500 раритетних Chevrolet. ФОТО
У Небрасці (штат США) на фермі Рея Ламбрехта було заховано 500 автомобілів Chevrolet, які випускалися з 1958 по 1980 рік.

Більшість автомобілів абсолютно нові. Максимальний пробіг показаний на одометрі не перевищує 20 миль, ‒ пише Gazeta.ua.

На думку експертів автовласник діє в рамках витриманої стратегії. Про це говорить той факт, що він збирається продати свої автомобілі на аукціоні, який повинен відбутись в наступному місяці.

Рей Ламбрехт закрив свій автосалон в 1996 році, при цьому не став продавати автомобілі. Зараз ціна на деякі з них може досягти шестизначних цифр. Фахівці стверджують, що серед всіх автомобілів є дійсно раритетні й рідкі екземпляри.

На даному етапі інформацію про проведення аукціону розповсюджують по всьому світу. Власник автомопарку впевнений, що знайдеться багато колекціонерів, які захочуть придбати, автомобілі, що увійшли в історію і не мають при цьому пробігу.

Директор Клубу Класичних автомобілів з Америки Джей Квеіл сказав: «Колекціонери обовʼязково будуть платити за автомобілі хороші гроші, так як Chevrolet 1960 випуску в гаражі рівносильний картині Пікассо в спальні».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Фахівці стверджують, що серед всіх автомобілів є дійсно раритетні й рідкі екземпляри." И сравните с вашим зоголовком - "У США фермер заховав 500 раритетних Chevrolet." Не возникает никаких расхождений?
Відповісти
Останні новини
У США фермер заховав 500 раритетних Chevrolet. ФОТО
23 серпень, 2013, 17:58