У Луцьку почали відзначати День Незалежності. ФОТО

У Луцьку почали відзначати День Незалежності. ФОТО
Із найбільшим державним святом волинян вітали під час урочистих зборів, що відбулися у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

Під час урочистих зборів, приурочених 22-ій річниці Незалежності України, що відбулися 23 серпня, волинян вітав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, ‒ пишуть Волинські новини.

Почесними гостями зборів були депутати Волинської обласної ради першого демократичного скликання.

«Наша мета варта надзусиль – побудова потужної, сильної та справедливої в усіх відношеннях держави. Це вигідно та зрозуміло для всіх громадян. Ми всі відчуваємо потребу в реальних діях, планах та результатах. У нашому суспільстві чимало людей з сучасним баченням світу, прогресивними діловими якостями», ‒ звернувся до присутніх Борис Клімчук.

Голова Волинської ОДА зазначив, що Волинь – на п’ятому місці серед регіонів України з найнижчим індексом споживчих цін і найвищими темпами зростання заробітної плати. Губернатор подякував волинянам за найвищий в Україні відсоток (85%) дітей-сиріт, які виховуються у родинах.

Губернатор вручив державні нагороди та почесні звання волинянам, які досягли видатних успіхів у своїй діяльності.

Так, орден «За заслуги» І ступеня отримав директор ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва, орден «За заслуги» ІІІ ступеня ‒ сільський голова села Замшани Ратнівського району Василь Токарський. Медаль «За працю і звитягу» Борис Клімчук вручив оглядачеві гідротехнічних об’єктів Любешівського управління водного господарства Івану Губарику. Почесне звання «Заслужений лікар України» носитиме лікар-гінеколог-онколог онкогінекологічного відділення лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» Тетяна Ткачук.

Директор Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Таїсія Сачук матиме почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

Звання «Заслужений працівник промисловості України» отримав голова правління ПАТ «Нововолинський ливарний завод» Ігор Чернявський. Борис Клімчук зазначив, що це ‒ найпотужніше металургійне підприємство Західної України.

Після нагородження на присутніх чекала концертна програма «Майбутнє Незалежності», в якій, окрім досвідчених виконавців, взяли участь учні волинських шкіл.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.


Опять подкатил к глазам странный «праздник» украинской «нэзалежности». Странный – потому что никакой независимости не существует ведь ни в природе, ни тем более в политике. Все это словеса и обман – извините за выражение, электората. Цели обмана понятны, а кому непонятны, тому уже не объяснишь.

Граждане спрашивают: панове, а что, собственно, празднуем на Украине 24 августа? Вымирание и обнищание населения? (Сократилось за 22 года как минимум на 6,3 млн. человек, что вдвое больше жертв голодомора 1930-х и вдвое же больше убыли населения за годы «независимости», скажем, в России, которая по населению втрое больше Украины). Развал экономики и сельского хозяйства? Уничтожение армии и правоохранительной системы? Коррупцию, власть «семьи», рейдерство? Олигархический геноцид? Падение уровня образования до неприличия? Возведение футбола и бокса почти в ранг национальной идеологии? Падение морали? Рост проституции, наркомании, педофилии, алкоголизации? Пляску под дуду посольства США, МВФ, ЕС? И это всё почти со всех телеканалов называют радостью «нэзалэжности».
Відповісти
кунановичі?
Відповісти
клімів треба за борт.всьо наладиться..
Відповісти
Так були і Французи, і Бондарі, і Романюки і що? ліпше було?
Відповісти
ліпше вже не буде.хай крадуть така наша доля.вітаю ваш відділок ода таня з святом.купіть щось на своїх середніх 1500 на руки випити.ангола рулить!
Відповісти
Вибачте за грубість, але не виносьте мені мозок. Може у нас і прийнято хвалити лише своє болото, але я в ОДА не працюю, але Клімчука тим не менше не ненавиджу. Він такий як і всі. В день свята тримайте свій бруд при собі.
Відповісти
розбираються з: воля-незалежність- свобода - суверенність- соборність. Пустозвонство біснуватих....
Відповісти
Праздновать конечно хорошо, но зачем базары закрывать?
Відповісти
Совок! А вот его никак забыть не могут, вот насильно и закрывают!:(
Відповісти
З Святом Незалежності Вас-УКРАЇНЦІ !!!
Відповісти
і тут бачу "Молоді регіони")
Відповісти
Останні новини
У Луцьку почали відзначати День Незалежності. ФОТО
23 серпень, 2013, 18:21