Опозиція на марші: у Луцьку влаштували протестну ходу. ФОТО

Опозиція на марші: у Луцьку влаштували протестну ходу. ФОТО
У Луцьку опозиційні політичні сили та громадські організації у Луцьку влаштували урочисту ходу в пам’ять про загиблих в боротьбі за незалежність України.

Учасники дійства пройшли вулицею Лесі Українки від Театрального до Замкового майдану у День незалежності України 24 серпня.

Присутні тримали державні прапори, прапор ОУН, стяги політичних сил. Окрім цього, молоді люди нести банер з написом «Свободу Юлії Тимошенко».

Впродовж ходу присутні вигукували гасла «Слава Україні! Героям слава», «Свободу Юлії Тимошенко!», «Волю нації! Смерть ворогам».

Хода пройшла до Замкової площі, де біля Пам’ятного знаку жертвам політичних репресій відбулася панахида за загиблими та віче.

Перед присутніми виступали як політики, так і громадські діячі, серед яких - голова волинського осередку ВО «Батьківщина» та секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, депутат Луцької міської ради та голова луцького осередку ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко, голова братства ветеранів ОУН-УПА на Волині Василь Кушнір, голова осередку «Європейської партії України» Олена Голєва, депутат Волинської обласної ради Святослав Боруцький та інші.

Основним лейтмотивом промовців стала критика діючої влади. Наприклад, Григорій Пустовіт перефразував відоме гасло зазначивши, що нинішня влада – це ті, «для кого Україна не є понад усе». Він критикував опонентів за переростання політичного протистояння у кримінальне переслідування.

«Сьогодні боротьба за Юлію Тимошенко – це боротьба за європейський, демократичний вибір України», - зазначив Пустовіт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Веселые картинки".А на 7-м фото Мальчиш-Кибальчиш встречает с автоматом шайку буржуинов.Даже дети понимают как поступать с ублюдками.
Відповісти
Що і ГОЛЄВА,тіпа опозиція!? Не смішіть,ну дійсно кіно і німці!
Відповісти
ну куди ж вони без протестного мітингу? їм би не було навіть про що поговорити! для них і свята сьогоднішнього немає! Все б тільки протестувати і протестувати
Відповісти
Клоуни!Оце все на що здатна опозиція,а завтра приїде Палиця дасть по пару штук Пустовіту Григоренку і вони засунуть язик в ж..пу.
Відповісти
К моменту распада Советского Союза, отнюдь не добровольного, а запрограммированного (как сказал недавно один из американских деятелей, «Слава Богу, что на той стороне нашлись предатели», имея в виду, очевидно, Горбачева) Украина находилась на 10-м месте в мире по ВВП на душу населения, а к сегодняшнему дню она скатилась по этому показателю на 59-е место. Вот и судите сами, от чего она независима. Уничтожена промышленность, а потери населения сопоставимы с теми, что были в Великую Отечественную войну, но тогда шли боевые действия. Сегодня боевых действий нет, а население сокращается. Уничтожены практически все научные школы, сократилось количество вузов, которые готовят специалистов для промышленности. В самой промышленности уничтожены целые отрасли, инфраструктура находится в плачевном состоянии .

Таким образом, за прошедшие 22 года Украина получила независимость от своего права входить в десятку ведущих индустриальных стран мира, входить в число самых образованных стран мира, лишилась научных школ в Харькове, Киеве, Одессе... Более чем плачевный итог. Но самое страшное, что сам народ практически разуверился в том, что в ближайшее время что-то произойдет позитивное.

Читать полностью: http://www.km.ru/world/2013/08/24/situatsiya-na-ukraine/719147-ot-nezalezhnosti-ukraina-postradala-silnee-chem-ot-fas
Відповісти
православним!за путєна!
Відповісти
А Росія зараз на якому місці в світі по ВВП на душу населення? І це з її нафтою, газом, кольровими металами, лісом і т.д. СРСР може й був на 10 місці, але в тій країні нічого крім аморфних цифр по ВВП не було. Одягу не було, ковбаси не було, мяса не було, все було у дефіциті. Тож засуньте цей ВВП десь собі далеко-далеко.
Відповісти
нет, не СССР, в УССР была то ли пятая, то ли шемтая в мире металлургия.
да и в позднем совке Украина жила вполне себе ничего, даже по сравнению с РСФСР, которую содержали в несколько раз хуже, чем нас, и несоизмеримо хуже, чем Кавказ.
Відповісти
там било харашо..брєжнєв маладєц.
Відповісти
Тільки в ДИБІЛІВі кончених шизофреніків може бути ностальгія за ковбасними часами
Відповісти
Гузь только с микрофоном ходить может и кричать! Лучше крикни что сегодня в Луцке появился современный Герой Украины - директор завода "Мотор" полковник Мотрунчик! Или ещё лучше стань на его место и покеруй, посмотрим как у тебя получится!Сразу говорю, ничего у тебя не получится!
Відповісти
ніхто не дасть.лучанін ти прав.только неподнімая голови,трудом рабскім ми должни іскупіть свою віну.открой свой паспорт і пасмотрі как фамілія..сразу напісано-напрохадную ілі в кабінет.спасіба таваріщам за хлєб і счастлівоє дєтство..за чернух.гунчіков.клімчуков!ані умєют!ані всєгда!а втій колоні крім голєвої вагон таких самих клімчков..але в світі в цій частині планети їх нема.в нас заповідник!холіть їх лілейте,гордіться що вас з руки годують ,забравши та забираючи все у вас.не питайте потім чого діти в приют здадуть.їм на завод треба буде,а в держави ви заслужили,крєпко вірили гаспадарникам..учіть-воздастся!
Відповісти
Вітів - двуликий Янус. Спочатку з Башкаленком ходив кланявся, а тепер з опозиціонерами...
Відповісти
уточни.снився?
Відповісти
Вибори просрали-можна і помітингувати з чистою совістю!!!
Відповісти
А де Козюркін?
Відповісти
МАТРУНЧИК - ЄТНИЧНИЙ БІЛОРУС, ХТО НАВАЖИВСЯ ДАТИ ГЕРОЯ УКРАЇНИ НЕ ТИТУЛЬНІЙ НАЦІЇ - НА ГИЛЯКУ ЙОГО, КУДИ ДИВІТЬСЯ ТЯГНИБОКЕР, ВІТІВ, ТА ІНШИ ПРОГРЕСИВНІ ОСОБИ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ ???
Відповісти
анголі,ісам,та всім хто ще не зліз з дерев ..дуже ваші червоні зади блищать..аж полішукі слєпнуть..
Відповісти
Комуновичі діареять густо, та усе під себе. Санітарів пришлемо. Ми ж - європейці! Ми ж - гуманісти! А чому Гузь без своєї Сонати Хундай? Взяв би матюкальник і з сонати співав би стрілецьких пісень, але стоп, він же не вміє співати, лише матюкатися... Очі на викаті, губи надуті, ну просто Адольф, тільки український, і одна халепа - це не 30ті ХХст. Він випав з контексту... Блін, ну що ж це за опозиція така... За ригів - взагалі мовчок, нудить від них...
Відповісти
А що поганого в тому, що Опозиція в День Незалежності згадала про тих людей, які поклали життя за нашу державу? Наші діди та прадіди воювали, відстоювали свою державу, виборювали Незалежнісь своїми життями... а ми лише маємо зберегти те, що вони для нас залишили - Волю, Переконання в своїй самобутності, Любов до своєї Батьківщини.
Відповісти
Останні новини
Опозиція на марші: у Луцьку влаштували протестну ходу. ФОТО
24 серпень, 2013, 14:17