«Дніпро» – «Шахтар» 3:1. ВІДЕО

«Дніпро» –  «Шахтар» 3:1. ВІДЕО
"Дніпро" з рахунком 3:1 обіграв вдома донецький "Шахтар".

Гра на "Дніпро-Арені" відбулася в межах 7 туру Прем'єр-ліги, - пише ТСН.

Героєм зустрічі став Роман Зозуля (на фото). Він двічі відзначився на початку другого тайму та заробив пенальті, що реалізував Євген Селезньов.

За "гірників" гол престижу забив Олександр Кучер у компенсований час. Це була була гра рівня Ліги чемпіонів - вистачало красивих комбінацій, високих швидкостей тощо. "Дніпро" з перших хвилин заволодів ініціативою, яка могла закінчитися взяттям воріт. Проте Зозуля головою не влучив у ворота.

"Гірники" відповіли гольовим моментом Едуардо. Пристрілювався по воротах гостей Коноплянка. На перерву команди пішли за нульового рахунку, а на початку другого тайму Зозуля забив. Коноплянка з лівого флангу накинув м'яч на лінію воротарського майданчика і Роман ефектно головою відправив м'яч у сітку. За кілька хвилин Роман вискочив сам на сам з П'ятовим, але не зміг переграти воротаря.

Проте на 64-й хвилині воротар "Шахтаря" знову капітулював після удару Зозулі. Зі штрафного Ротань навісив, а нападник збірної України кивком голови забив другий гол у ворота гостей.

Згодом дніпряни не реалізували атаку чотири в два. Але вже на 73-й хвилині Зозуля знову опинився в епіцентрі подій. Шевчук порушив правила проти Романа у штрафному майданчику і Селезньов з пенальті довів рахунок до розгромного. Все, на що спромігся "Шахтар", це гол престижу Кучера на першій компенсованій хвилині.



Окремо про суддівство. Рефері з Сімферополя Анатолій Жабченко в цілому відсудив непогано, але були моменти, в яких він симпатизував "Шахтарю". Зокрема, зірвав чисту атаку дніпрян за рахунку 1:0 (Коноплянка лежав на газоні близько 30 секунд, поки "Шахтар" атакував, а як тільки "Дніпро" побіг у контратаку, арбітр одразу зупинив гру), не дав кілька "гірчичників" донецьким футболістам за грубу гру проти дніпрян тощо.

Ця перемога залишила на першому місці "Металіст", а "Дніпро" скоротив відставання від "гірників" до двох очок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Загнали кротів у нору!!!:)
Відповісти
Останні новини
«Дніпро» – «Шахтар» 3:1. ВІДЕО
26 серпень, 2013, 07:00